Preu reduït! Crema Íntima Cannagyn Bio - WeBotanix - 30 ml

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Crema Íntima Cannagyn Bio - WeBotanix - 30 ml

226373

Nou

Hidratació, confort i cura amb CBD, arç groc i centella asiàtica per a la zona íntima femenina. Ideal per a sequedat i irritació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,56€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-15%

45,20 € / 100 ml

Més informació

Crema Íntima Cannagyn Bio WeBotanix

Confort i Cura Natural per a la teva Zona Íntima.

Què és Crema Íntima Cannagyn Bio WeBotanix?

La Crema Íntima Cannagyn Bio WeBotanix és un producte revolucionari dissenyat per cuidar la delicada zona íntima femenina, oferint hidratació profunda, reforç de la barrera cutània i una potent acció calmant .

Aquest producte és especialment beneficiós per a casos d'irritació, incomoditat, sequedat vaginal i manca de lubricació natural . Amb un pH de 4.5 , està formulat per respectar i mantenir l'equilibri fisiològic, assegurant el benestar i el confort. El CBD, amb els seus 20 mg per envàs, és l'ingredient principal, conegut per les seves propietats calmants i reguladores .

Es complementa amb ingredients naturals com l'arç groc i la centella asiàtica , coneguts pels seus efectes hidratants i reparadors , cosa que fa de Cannagyn una elecció excepcional per a la cura diària de la zona íntima, tornant suavitat, confort i afavorint la lubricació natural.

Ingredients:

Aqua, Glycerin*, Aloe barbadensis Leaf Juice, Prunus amygdalus dulcis Oil*, Caprylic/capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Potassium Cetyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Cannabis Sativa Undecylenate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula officinalis Flower Extract*, Centella Asiàtica Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phytic Acid, Cocosnuc , Curcuma longa Root Oil*, Parfum***.

*Procedent d'agricultura ecològica.
**Elaborat a partir d'ingredients ecològics i no ecològics.
***D'origen natural.

Com es fa servir Crema Íntima Cannagyn Bio WeBotanix?

Aplicar a la zona genital externa amb la pell neta i asseca dues o més vegades al dia, segons necessitat.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda