Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Cha Cult Cha Cult

Llauna Wenke - Cha Cult - 50 grams

223931

Nou

La Llauna Wenke Cha Cult és un bell envàs decoratiu amb capacitat per a 50g de te. Les seves mides compactes i el disseny encantador d'ocellets i plantes en vermell i blau la fan única i pràctica.

Més detalls

2,00€

IVA inclòs
4,00 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Llauna Wenke Cha Cult

Un toc d'encant i funcionalitat a la cuina.

Què és Lata Wenke Cha Cult?

La Lata Wenke Cha Cult és un preciós envàs decoratiu que uneix funcionalitat i estil. Amb una capacitat per emmagatzemar 50 grams , és perfecta per conservar els teus tes o infusions favorites . La seva mida compacta, amb mides de 8,2 x 5,5 x 5,5 cm, la converteix en una opció pràctica i versàtil per estalviar espai a la teva cuina o rebost.

Cada detall d'aquesta llauna ha estat dissenyat amb molta cura. Amb una estètica que evoca un càlid jardí, el seu disseny incorpora dibuixos encantadors de ocellets, plantes i una petita caseta d'ocells. L'esquema de colors vermell i blau es combina de manera atractiva per crear un disseny visualment agradable que et transportarà a un tranquil dia de camp cada cop que la miris.

La Lata Wenke Cha Cult no és només un simple envàs per a te, és una peça decorativa que aportarà un toc d'encant i personalitat a casa teva. Pot ser un regal perfecte per als amants del te, o simplement per a aquells que aprecien els detalls bonics al seu dia a dia.

Per què es fa servir Lata Wenke Cha Cult?

Per emmagatzemar les teves infusions.

Presentació:

Envàs duna llauna amb capacitat 50 grams.

Mides: 8,2 x 5,5 x 5,5 cm.

Brand

Ofereixen productes especialitzats per a l'elaboració de tes, produïts amb el màxim esforç, dedicació i qualitat.


Cha Cult, accessoris per a l'elaboració de tes


Elaboren productes fets a mà desenvolupats per artistes professionals que aconsegueixen els dissenys més originals. La seva filosofia es basa a impressionar per la seva alta qualitat i disseny únics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda