Preu reduït! Reducarb - Neo - 15 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Reducarb - Neo - 15 càpsules

225662

Nou

Complement amb extracte de morera i Reducose®, controla l´absorció de carbohidrats, redueix l´ansietat alimentària, efecte prebiòtic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,48€

IVA inclòs

15,86€ IVA inclòs

-15%

0,90 € / ud

Més informació

Reducarb Neo

Equilibri i Benestar a la teva Dieta Diària.

Què és Reducarb Neo?

Reducarb Neo és un complement alimentari que incorpora una eficaç combinació d'extracte de morera i Reducose®, destinada a equilibrar els nivells de glucosa a la sang .

El seu mecanisme d'acció se centra a limitar l'absorció d'hidrats de carboni, cosa que resulta en un control més efectiu del sucre a la sang . Aquesta característica el fa especialment útil per a persones interessades a controlar-ne el pes ia mantenir estables els nivells d'energia al llarg del dia .

A més, Reducarb Neo ajuda a reduir l'ansietat pel menjar, contribuint així a una gestió del pes més senzilla i saludable. Un altre benefici destacat és el seu efecte prebiòtic al tracte intestinal, afavorint la salut digestiva . Aquest producte és ideal per a aquells que busquen una ajuda natural per equilibrar la dieta i millorar el benestar general.

Ingredients:

REDUCOSE® (extracte de fulla de morera (Morus alba) estandarditzat al 5% en 1-deoxynojirimycin) 250 mg, agent de càrrega (cel·lulosa), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), estabilitzant (hidroxipropilmetilcel·lulosa), agent

Com es fa servir Reducarb Neo?

Prendre 1 càpsula, 10 minuts abans del menjar.

Presentació:

Envàs de 15 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda