Preu reduït! CurcumVit Max - NutraVit - 90 càpsules

Fabricante:

NutraVit NutraVit

CurcumVit Max - NutraVit - 90 càpsules

226653

Nou

Potencia la salut amb Cúrcuma BCM-95®, Granada, L-Lisina i L-Metionina per a un efecte antioxidant i terapèutic millorat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

50,96€

IVA inclòs

59,95€ IVA inclòs

-14%

0,57 € / ud

Més informació

CurcumVit Max NutraVit

Maximitza el teu benestar amb la força natural de CurcumVit Max de NutraVit.

Què és CurcumVit Max NutraVit?

CurcumVit Max de NutraVit és un avançat complement alimentari dissenyat per oferir un suport integral a la salut gràcies a la seva acurada selecció d'ingredients actius. Formulat amb Cúrcuma BCM-95®, un extracte de cúrcuma d'alta absorció i biodisponibilitat , aquest producte maximitza els coneguts beneficis de la curcumina, inclosos els seus efectes antiinflamatoris, analgèsics, antioxidants, antitumorals i antidepressius . L'addició d'Extracte de Granada, ric en àcid elàgic i punicalagines, amplifica les propietats antioxidants del suplement i ofereix una protecció cel·lular excepcional contra el dany oxidatiu.

Els aminoàcids L-Lisina i L-Metionina juguen un paper crucial en la fórmula, millorant l'absorció i solubilitat de la Cúrcuma i la Granada , cosa que resulta en una eficàcia terapèutica superior. Aquesta sinergia d'ingredients fa de CurcumVit Max una elecció potent per a aquells que busquen un enfocament natural per a la gestió del benestar físic i mental, potenciant la salut a nivell cel·lular i oferint un suport robust contra diversos reptes de salut .

Ingredients:

TRUMERIC® WA Cúrcuma fi tosomada [67% Lecitina de gira-sol (Fosfolípids) i 33% Extracte sec de Cúrcuma (Curcuma longa L.)], Càpsula vegetal [Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa)], Agent de càrrega d'arròs.

Com es fa servir CurcumVit Max NutraVit?

Prendre 1 càpsula al dia.

Contraindicacions:

No recomanat durant l'embaràs, la lactància, ni en nens menors de 6 anys. La cúrcuma està contraindicada en persones que presenten obstrucció dels conductes biliars, colangitis i càlculs biliars.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda