Preu reduït! Noflasor - Inflamació - Soria Natural - 28 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Noflasor - Inflamació - Soria Natural - 28 comprimits

201480

Nou

Noflasor de Soria Natural és un complement alimentari que aborda la inflamació d'una manera integral atenuant els seus símptomes. Envàs de 28 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,10€

IVA inclòs

24,40€ IVA inclòs

-13%

0,75 € / ud

Més informació

Noflasor

Atenua els símptomes de la inflamació.

Què és el Noflasor de Soria Natural de 28 comprimits?

Complement alimentari elaborat amb extracte de Rosa canina, Salvia officinalis, Harpagophytum procumbens, Olea europaea i Boswellia serrata.

Noflasor està formulat amb plantes medicinals acuradament escollides per ajudar a calmar el dolor i la inflamació. La seva exclusiva barreja d'extractes conté plantes conegudes per les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries, tant pel seu ús tradicional com per ser objecte de recents investigacions, fruit de la fitoteràpia més actual.

Els principis actius procedents de les plantes medicinals que componen Noflasor actuen sinèrgicament. L'acció conjunta d'aquestes molècules potències seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques, a l'actuar en diferents etapes i processos biològics que formen part de l'procés inflamatori.

  • Gavarrera: L'escorça de l'fruit conté galactolípidos, proantocianidines i flavonoides que ajuden a reduir la producció de mediadors proinflamatoris. També té propietats antioxidants, que protegeixen a les cèl·lules, el col·lagen i altres importants proteïnes de l'acció dels radicals lliures.
  • Boswelia: La resina d'aquest arbre es caracteritza per la seva riquesa en àcids boswelicos, que protegeixen el teixit articular, inhibint l'acció d'importants enzims implicats en el desenvolupament i persistència de l'procés inflamatori.
  • Harpagofit: L'arrel d'aquesta planta és rica en iridoides. Ajuden a reduir la producció de mediadors proinflamatoris i dificulten l'acció de les metal·loproteases, que són unes enzims implicats en la degradació de la matriu extracel·lular de l'cartílag i l'os.
  • Salvia: És una planta molt valorada en fitoteràpia per les seves interessants propietats, Els terpens pentacíclicos (àcid ursòlic i oleánico) i l'àcid rosmarínic, presents en les seves fulles, redueixen les dianes moleculars intra i extracel·lulars associades amb diverses malalties inflamatòries.
  • Oliva: En els últims anys, la pell de l'oliva ha estat objecte d'interessantíssimes investigacions ja que en ella s'han aïllat biofenoles com l'àcid oleánico i maslínico amb propietats neutraceúticas. Aquestes molècules dificulten la transcripció de gens proinflamatoris.

Ingredients:

Per comprimit: Estabilitzant: cel·lulosa microcristal·lina, extracte liofilitzat de gavarrera (Rosa canina L, fruit) (113 mg), extracte sec de sàlvia (Salvia officinalis L, full) (85 mg), extracte sec de harpagòfit (Harpagophytum procumbens DC, arrel ) (68 mg), extracte terpènic d'oliva (Olea europaea L, fruit) (51 mg), extracte sec de Boswelia (Boswellia serrata Roxb. Ex Colebr, resina) (41 mg), antiaglomerant: diòxid de silici, gammaciclodextrinas (28 mg), agent de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa, antiaglomerant: sals magnèsiques d'àcids grassos, alfa-ciclodextrines (11 mg), estabilitzant: carboximetilcel·lulosa sòdica reticulada, agent de recobriment: cel·lulosa microcristal·lina.

Quantitat de nutrients Per 2 comprimits
Ext. Liofilitzat Rosa canina L 226 mg
Ext. Sec Salvia officinalis L 170 mg
Ext. Sec Harpagophytum procumbens DC 136 mg
Ext. Terpènic d'Olea europaea L 102 mg
Ext. Sec Boswellia serrata Roxb Ex Colebr 82 mg
Harpagósido 27 mg
àc Ursola 25 mg
àc oleanòlic 12 mg
àc maslínico 56 mg
àc boswellicos 53 mg
** Valor sense determinar

Com es pren el Noflasor?

Es recomana prendre 1-2 comprimits a el dia amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 28 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda