Llauna Cilíndrica Metàl·lica amb tapa - La Bona Salut

223360

Nou

Llauna cilíndrica d'alumini, duradora i elegant, amb tapa hermètica per emmagatzemar i protegir diversos productes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,85€

IVA inclòs
0,37 € / 100 g

Més informació

Llauna Cilíndrica Metàl·lica amb tapa

Emmagatzematge.

Què és Llauna Cilíndrica Metàl·lica amb tapa?

Aquesta elegant llauna cilíndrica d'alumini presenta un disseny modern i sofisticat, perfecte per emmagatzemar una àmplia varietat de productes i mantenir-los frescos i protegits . La construcció d'alumini no només garanteix la durabilitat i la resistència de l'envàs, sinó que també aporta un toc d'estil i minimalisme a qualsevol espai. La seva forma cilíndrica maximitza la capacitat d'emmagatzematge i li permet aprofitar al màxim la seva funcionalitat.

La tapa hermètica de la llauna assegura un tancament perfecte, mantenint el contingut arrecerat de l'aire, la humitat i les olors externes. El disseny pràctic i fàcil d'usar fa que obrir i tancar la llauna sigui un procés senzill, mentre que l'acabat brillant i polit de l'alumini li atorga un aspecte atractiu i contemporani.

Com es fa servir Lata Cilíndrica Metàl·lica amb tapa?

  1. Assegureu-vos que la llauna estigui neta i seca abans de fer-la servir.
  2. Col·loqueu els objectes o productes que voleu emmagatzemar a l'interior de la llauna. Poden ser aliments, productes de bellesa, te, cafè, espècies, accessoris, etc.
  3. Col·loqueu la tapa hermètica sobre la part superior de la llauna, assegurant-vos que estigui ben alineada amb la vora del cos cilíndric.
  4. Premeu suaument cap avall la tapa fins que encaixi al seu lloc i senti que està ben tancada. La tapa s'ha d'ajustar de manera segura per mantenir la frescor i protecció del contingut.
  5. Deseu la llauna en un lloc adequat, com un rebost, prestatgeria o gabinet, segons el tipus de producte emmagatzemat.
  6. Per obrir la llauna, agafeu la tapa amb una mà i agafeu el cos de la llauna amb l'altra. Estireu suaument de la tapa cap amunt per treure-la.
  7. Accediu al contingut emmagatzemat i utilitzeu-lo segons sigui necessari. Un cop acabat, repetiu els passos 3-5 per tornar a segellar la llauna i conservar la frescor i protecció del contingut.

Presentació:

Envàs d´1 llauna Cilíndrica metàl·lica d´alumini amb tapa.

Mides aproximades: Ø 5 cm – 7,5 cm.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda