Preu reduït! Chinasor 39 Yin Qiao San Wan - Soria Natural - 30 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Chinasor 39 Yin Qiao San Wan - Soria Natural - 30 comprimits

226068

Nou

Combat el vent calor amb la precisió de la fitoteràpia xinesa avançada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,41€

IVA inclòs

36,95€ IVA inclòs

-15%

1,05 € / ud

Més informació

Chinasor 39 Yin Qiao San Wan Soria Natural

Restableix el teu equilibri i benestar davant de la vent calor amb Chinasor 39.

Què és Chinasor 39 Yin Qiao San Wan Soria Natural?

Chinasor 39 Yin Qiao San Wan de Sòria Natural és un complement alimentari que encapsula l'essència i el rigor de la Fitoteràpia Tradicional Xinesa , adaptada a l'avantguarda de la ciència actual.

Aquest producte està especialment desenvolupat per dispersar el "vent calor" de la superfície , una condició descripta a la medicina xinesa com un desequilibri que pot manifestar-se en símptomes com febre, inflamació o irritació de gola.

La selecció de plantes medicinals d'origen asiàtic per als Chinasors segueix un procés de qualitat exhaustiu, des del cultiu fins a l'emmagatzematge, per assegurar la màxima concentració de principis actius i l'absència de contaminants .

Els comprimits d' alliberament perllongat ofereixen una absorció millorada i un aprofitament òptim de les seves propietats, que representen una solució natural efectiva per al manteniment de la salut i el benestar.

Ingredients:

Extracte sec de Lonicera (Lonicera japònica Thunb., flor), Extracte sec de Forsitia (Forsythia suspesa (Thunb.) Vahl., fruit), Extracte sec de Menta (Menta x piperita L., part aèria), Extracte sec de Campaneta xinesa (Platycodon grandiflorus (Jacquin) A. DC., arrel), Extracte sec de Bardana (Arctium lappa L., fruit), Extracte sec de Soja (Glycine max L., llavor), Extracte sec de Regalèssia (Glycyrrhiza uralensis Fisch. DC., arrel), Extracte sec de Schizonepeta (Schizonepeta tenuifolia (Benth.) Briq., part aèria), Estabilitzant (Cel·lulosa microcristal·lina), Antiaglomerant (Diòxid de silici), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat neutre), Estabiliz cel·lulosa sòdica reticulada), Antiaglomerant (Sals magnèsiques d'àcids grassos), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat bàsic), Beta-carotè i Colorant (Extracte sec de pell de raïm (Vitis vinifera)).

Composició:

Per comprimit
Lonicera 144 mg
Forsítia 144 mg
Menta 108 mg
Campaneta xinesa 108 mg
Bardana 108 mg
Soja 72 mg
Regalèssia xinès 72 mg
Schizonepeta 36 mg

Com es fa servir Chinasor 39 Yin Qiao San Wan Soria Natural?

Adults: Prendre 1 comprimit cada 12h.

Xiquets de 6 a 12 anys: Prendre la meitat de la presa de l'adult.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits de 1580 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda