Preu reduït! Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang - Soria Natural - 30 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang - Soria Natural - 30 comprimits

226069

Nou

Harmonia i frescor per al teu cos amb la saviesa de la fitoteràpia xinesa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,82€

IVA inclòs

31,55€ IVA inclòs

-14%

0,89 € / ud

Més informació

Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang Soria Natural

Equilibri i serenitat interna amb cada comprimit de Chinasor 40.

Què és Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang Soria Natural?

Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang de Sòria Natural és un complement alimentari que integra la profunditat de la Fitoteràpia Tradicional Xinesa amb la precisió de la ciència moderna .

Aquest producte ha estat formulat per tonificar el Yin i eliminar la calor , abordant desequilibris específics del cos segons els principis de la medicina xinesa. A través del rigorós treball del seu equip de R+D+i, Soria Natural assegura que cada comprimit conté plantes medicinals asiàtiques de la més alta qualitat, cultivades i processades sota estrictes normes per garantir la puresa, la potència i la seguretat dels ingredients.

La tecnologia d' alliberament perllongada d'aquests comprimits permet una òptims absorció i aprofitament , oferint així una solució eficaç i de llarga durada per als que busquen un equilibri intern i un alleugeriment dels símptomes relacionats amb l'excés de calor i la deficiència de Yin.

Ingredients:

Extracte sec de Rehmània (Rehmània glutinosa (Gaertn.) Libosch, arrel), Extracte sec d'Anemarrhena (Anemarrhena asphodeloides Bunge, rizoma), Extracte sec de Cornejo (Cornus officinalis Sieb. & Zucc., fruit. x suffruticosa Andrews., arrel), Extracte sec de Poria (Poria cocos Wolf., escleroci), Extracte sec de Phellodendron (Phellodendron amurense Rupr., escorça), Extracte sec de Dioscorea (Dioscorea opposita Thunb., arrel), Alisma (Alisma orientale (Sam.) Jut., rizoma), Estabilitzant (Cel·lulosa microcristal·lina), Antiaglomerant (Diòxid de silici), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat neutre), Estabilitzant (Carboximetil cel·lulosa sòdica reticulada), Antia àcids grassos), Agent de recobriment (Copolímer de metacrilat bàsic), Colorants (Carotens i Antocianines (procedents de raïm (Vitis vinifera)).

Composició:

per comprimit
Rehmània 163,3 mg
Anemarrhena 122,7 mg
Cornejo
Paeonia
Poria
Phellodendron
Dioscorea
Alisma

Com es fa servir Chinasor 40 Zhi Bai Di Huang Tang Soria Natural?

Adults: Prendre 1 comprimit cada 12h.

Xiquets de 6 a 12 anys: Prendre la meitat de la presa de l'adult.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits de 1580 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda