Preu reduït! Brain Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Brain Complex - Nutralie - 60 càpsules

226528

Nou

Brain Complex de Nutralie, amb Bacopa, Ginseng, Ginkgo, Ashwagandha, vitamines i minerals, recolza la funció cognitiva i el benestar mental.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,47€

IVA inclòs

22,90€ IVA inclòs

-15%

0,32 € / ud

Més informació

Brain Complex Nutralie

Potencia la teva ment i el benestar amb la formulació avançada de Brain Complex.

Què és Brain Complex Nutralie?

Brain Complex de Nutralie és un suplement alimentari avançat, dissenyat per donar suport al benestar físic i mental de manera integral . Amb una formulació Best in One que inclou 24 ingredients actius d'alta qualitat, aquest complex està pensat per a aquells que busquen millorar la seva funció cognitiva, concentració i memòria .

Entre els components destacats es troben extractes de Bacopa Monnieri, conegut per les seves propietats nootròpiques que potencien la memòria i la funció cerebral ; Ginseng, que millora el rendiment mental i la resistència a l'estrès; Ginkgo Biloba, que promouvoir la circulació sanguínia cerebral ; i Ashwagandha, que ofereix beneficis en la reducció de la tensió i millora la capacitat cognitiva .

La fórmula es complementa amb Fosfatidilserina, Coenzim Q10, 9 vitamines essencials, 5 minerals i aminoàcids , garantint un suport nutricional complet per al cervell. Brain Complex és ideal per als que volen mantenir un alt rendiment mental i un estat de benestar general.

Ingredients:

Extracte sec d'herba de bacopa (Bacopa monnieri (L.) Pennell), càpsula [agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa)], extracte sec d'arrel de ginseng (Panax ginseng CA Mey.), bitartrat de turó, fosfatidil , extracte sec d'arrel d'ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal), òxid de magnesi, extracte sec de fulles de ginkgo (Ginkgo biloba L.), L-tirosina, L-cisteïna, vitamina C (àcid L-ascòrbic) , gluconat de zinc, tartrat de L-carnitina, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), coenzim Q10, niacina (nicotinamida), L-seleniometionina, antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici), àcid pantotènic càlcic), citrat de manganès, vitamina D (colecalciferol), vitamina B12 (metilcobalamina), citrat cúpric, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), riboflavina (riboflavina), tiamina (clorhidrat de tiamina).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 càpsules VRN* %
Bacopa monnieri L.

Bacòsids

250 mg

100 mg

Panax ginseng L.

Ginsenòsids

150 mg

15 mg

Turó 60 mg
Fosfatidilserina 25 mg
Withania somnifera (L.)

Withanòlids

120 mg

3 mg

Ginkgo biloba L.

Glucòsids flavonoides

90 mg

21,6 mg

L-tirosina 80 mg
L-cisteïna 80 mg
Vitamina C 80 mg 100%
Magnesi 56,25 mg 15%
L-carnitina 50 mg
Coenzim Q10 20 mg
Niacina 16 mg 100%
Zinc 10 mg 100%
Àcid pantotènic 6 mg 100%
Vitamina B6 2,1 mg 150%
Riboflavina 1,4 mg 100%
Tiamina 1,1 mg 100%
Manganès 1 mg 50%
Coure 1 mg 100%
Folat 200 µg 100%
Seleni 60 µg 109%
Vitamina B12 30 µg 1200%
Vitamina D 10 µg 200%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Brain Complex Nutralie?

Prendre 2 càpsules al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda