Preu reduït! Holomega Gamer's Support - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Gamer's Support - Equisalud - 50 càpsules

225887

Nou

Holomega Gamer's Support d'Equisalud, amb EnXtraTM i CaffXtend, potencia la concentració i la resistència en activitats mentals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,96€

IVA inclòs

29,95€ IVA inclòs

-10%

0,54 € / ud

Més informació

Holomega Gamer's Support Equisalut

Enfocament i Energia per a Jocs i Més amb Holomega.

Què és Holomega Gamer's Support Equisalud?

Holomega Gamer's Support d'Equisalud és un complement dissenyat específicament per millorar la concentració i la resistència, especialment útil per a gamers i aquells que requereixen un alt rendiment mental durant llargs períodes .

Conté EnXtraTM (Alpínia galanga), un extracte natural conegut per potenciar l'agudesa mental sense els efectes secundaris dels estimulants tradicionals . CaffXtend, una forma de cafeïna d'acció perllongada, proporciona energia sostinguda sense els pics i caigudes habituals .

El ginseng americà és reconegut per millorar la resistència i la capacitat d'enfocament, mentre que la sàlvia contribueix a la claredat mental i la memòria . Aquest complement és ideal per als que busquen un suport natural en activitats que exigeixen una atenció constant i perllongada, ajudant a mantenir la ment lúcida i activa.

Ingredients:

EnXtraTM (Alpínia galanga), CaffXtend (Cafeïna d'acció perllongada), ginseng americà, sàlvia.

Composició (per càpsula):

EnXtraTM (extracte de rizoma d'Alpínia galanga (L.) Willd, ràtio 10:1, 4 % polifenols totals com a equivalents de l'àcid gàlic, 3 % flavonoides totals com a equivalents de quercetina, 30 % glicòsids totals, 1 % tanins tipus pirocatecòlics , 100 mg; CaffXtendTM (grànuls de cafeïna d'acció perllongada (extracte de llavor de Coffea robusta, ràtio 50:1, en una matriu natural d'alliberament controlat), 50% cafeïna), 100 mg; ginseng americà extracte (Panax quinquefolius L., arrel, 10-12% gingenòsids totals), 70 mg; sàlvia extracte (Salvia officinalis L., fulles i tiges, 2,5 % àcid rosmarínic), 30 mg. Excipients tecnològics: cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), cs i estearat de magnesi (antiaglomerant), cs Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà).

EnXtraTM, país origen matèria primera: Índia. CaffXtendTM és una marca comercial de Nutriventia Ltd.

Com es fa servir Holomega Gamer's Support Equisalud?

Prendre 2 o 3 càpsules abans de començar l'activitat, tenint en compte que l'acció dura unes 8-10 hores.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda