Preu reduït! Neuro-Logical Plus - Lamberts - 60 càpsules

Neuro-Logical Plus - Lamberts - 60 càpsules

224827

Nou

Complement enriquit amb palmitoiletanolamida (OptiPEA®) i vitamines B1, B6 i B12, dissenyat per recolzar les funcions neurològiques i psicològiques normals, promovent el benestar i la salut cerebral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

50,02€

IVA inclòs

58,85€ IVA inclòs

-15%

0,83 € / ud

Més informació

Neuro-Logical Plus Lamberts

Nutrició òptima per a una ment aguda i clara.

Què és Neuro-Logical Plus Lamberts?

Neuro-Logical PLUS de Lamberts® és un suplement nutricional avançat dissenyat per recolzar les funcions neurològiques i psicològiques . L'ingredient principal, la palmitoiletanolamida (PEA), també coneguda com OptiPEA®, és una substància natural present al nostre cos i que ha estat estudiada pel seu impacte positiu en el benestar neurològic. PEA és coneguda per les seves propietats que recolzen la salut neuronal i la funció cognitiva .

Per a enfortir la fórmula, Neuro-Logical PLUS també ha estat enriquit amb vitamines B1, B6 i B12 . Aquestes vitamines són essencials per al funcionament correcte del sistema nerviós i estan científicament recolzades pel seu paper en la promoció de funcions neurològiques i psicològiques normals. Les vitamines B també són essencials per a la producció denergia, la formació de glòbuls vermells i la funció immunològica adequada.

Amb aquesta combinació de PEA i vitamines B, Neuro-Logical PLUS de Lamberts® ofereix un enfocament holístic per donar suport a la salut cerebral i neurològica , assegurant que tant la ment com el cos funcionin al seu màxim potencial.

Ingredients:

OptiPEA® (Palmitoylethanolamide), Agent de Recobriment (Hidroxipropil Metilcel·lulosa), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Antiaglomerants (Estearat de Magnesi), Tiamina Hidroclorhídrica, Vitamina B6 (Piridoxina Hidroclorhídrica).

Composició:

Dues càpsules aporten:

 

Palmitoiletanolamida

800 mg

Tiamina (Vitamina B1)

8,8 mg

Vitamina B6

5,6 mg

Vitamina B12

100 µg

Com es fa servir Neuro-Logical Plus Lamberts?

Prengui de 1 a 2 càpsules al dia amb menjar.

No superar la dosi diària expressament recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda