Preu reduït! Reneral - Margan Biotech - 60 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Reneral - Margan Biotech - 60 càpsules

224273

Nou

Complement alimentari dissenyat per a la salut cognitiva, amb ingredients actius com citicolina, bacopa minnieri, ginkgo biloba i vitamina B3, entre d'altres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

47,73€

IVA inclòs

57,00€ IVA inclòs

-16%

0,80 € / ud

Més informació

Reneral Margan Biotech

El teu aliat per a una ment activa i enfocada.

Què és Reneral Margan Biotech?

Reneral® és un potent complement alimentari formulat amb ingredients actius especialment seleccionats per al benestar cognitiu.

Incorpora citicolina, coneguda per la seva capacitat per millorar la funció cerebral , Bacopa Minnieri, utilitzada en la medicina tradicional per millorar la memòria , Ginkgo Biloba, que pot ajudar a millorar la concentració , i Rhodiola Rosea, un adaptogen natural que pot ajudar a reduir el estrès mental .

També conté cúrcuma longa, que pot tenir efectes neuroprotectors , i Hericium Erinaceus, que promou la salut del cervell. La fórmula es completa amb fosfatidilserina, vitamina B3, PQQ i vitamina B2 que contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós ia la reducció del cansament i la fatiga .

Ingredients:

Citicolina sòdica, extracte sec de Bacopa (Bacopa monnieri (L.) Wettst., part aèria), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba L., fulles), extracte sec de Rhodiola arrel), extracte sec de Cúrcuma (Curcuma longa L., rizoma), extracte sec de Melena de lleó (Hericium erinaceus (Bul.: Fr.) Pers., fruit), Fosfatidilserina de soja, antiaglomerant (sals magnèsiques d'àcids , Vitamina B3 (Nicotinamida), Sal disòdica de pirroloquinolina quinona (Hyphomicrobium denitrificans) i Vitamina B2 (Riboflavina).

Com es fa servir Reneral Margan Biotech?

Prendre 1 càpsula per dia, amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda