Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Prenatal multivitamínic - Jamieson - 100 comprimits

Fabricante:

Jamieson Jamieson

Prenatal multivitamínic - Jamieson - 100 comprimits

172943

Nou

Ajuda a satisfer les necessitats de la mare embarassada i a aportar el seu nadó els nutrients requerits per a un desenvolupament sa.

Més detalls

19,33€

IVA inclòs

23,00€ IVA inclòs

-15%

0,19 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Prenatal Multivitamínic

L'embaràs comporta nombrosos canvis tant físics com mentals en el cos de la mare a mesura que es desenvolupa el nadó. Els teixits dels pits i de l'úter augmenten, el reg sanguini augmenta, hi ha nàusees, el període menstrual desapareix i la necessitat de dormir i les ganes de beure augmenten. A causa d'aquests canvis, hi ha una necessitat de l'augment nutricional per a les mares embarassades.

Les necessitats diàries de la majoria de vitamines i minerals augmenten durant l'embaràs, generalment per aportar els nutrients necessaris per al desenvolupament del fetus i subministrar energia extra que necessita la mare preparant-se per la lactància. Les deficiències maternals resultaran en un decreixement del nivell de salut de la mare, ja que el fetus generalment pren el que necessita en vitamines i minerals a costa de la mare.

L'àcid fòlic, el ferro, la vitamina B12 i el zinc es necessiten en quantitats més altes, i aquests són els nutrients que més probablement faltin a les dones embarassades. L'àcid fòlic és necessari per a la formació de nous glòbuls vermells i en el desenvolupament del sistema nerviós central, una deficiència d'aquesta important vitamina B pot causar anèmia, pes baix i defectes en el tub neural en néixer, tal com l'espina bífida. Durant l'embaràs, el ferro es necessita per al creixement dels glòbuls vermells tant de la mare com del fetus. Un augment de ferro és necessari per a la mare, especialment si els nivells del mateix no són òptims abans de l'embaràs. El desenvolupament del fetus requereix suficient nivells de ferro perquè poc després de néixer hi ha una disminució important dels nivells de ferro en el beu. El Prenatal Multivitamínic de Jamieson està equilibrat nutricionalment per satisfer les necessitats de la mare embarassada, i aportar a la seva nadó els nutrients requerits per a un desenvolupament sa.

Ingredients per comprimit:

Vitamina A (Acetate)300mcg / RAE / 1000IU
Betacarotè1080mcg
Vitamina D3 (Colecalciferol)10mcg / 400 IU
Vitamina C (àcid Ascòrbic)150 mg
Vitamina E (d-alpha tocopherol succinate)20 mg / AT / 30IU
Vitamina B1 (Tiamine mononitrat)3 mg
Vitamina B2 (Riboflavina)3.75mg
Vitamina B6 (piridoxina HCl)10mg
Vitamina B12 (Cianocobalamina)10mcg
Niacinamida22mg
Àcid Pantotènic (Calcium d-Pantothenate)10mg
Biotina30mcg
Folate (Àcid fòlic)1000mcg
Calci (HVP * Quelat i Carbonat)200mg
Magnesi (HVP * Quelat i Òxid)100mg
Zinc (HVP * Quelat)20 mg
Ferro (HVP * Quelatoe i Fumarato Ferrós)28mg
Coure (HVP * Quelat)1000mcg
Crom (HVP * Quelat)25mcg
Manganès (HVP * Quelat)5 mg
Iode (Kelp)150mcg
* HVP (Proteïna Hidrolitzada Vegetal)
Acerola de Cirera, Gavarrera, Bioflavonoides de Llimona

Excipients: Celulosa, Goma de Celulosa modificada, Àcid Esteàric de Vegetal, Estearat de Magnesi Vegetal, Aroma Natural de Menta, Celulosa Soluble en Aigua, Cera de carnauba.

Ingredients SENSE sal, sucre, gluten, lactosa ni midó.

Utilització: Prendre un comprimit al dia amb el menjar abans de l'embaràs, durant el mateix i durant la lactància. Prendre a diferents hores o després de prendre altres medicaments.

Presentació: Envàs de 100 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda