Preu reduït! Potassi Alkaline Plus - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Potassi Alkaline Plus - Redinat - 60 càpsules

218597

Nou

Complement alimentari a base de potassi, magnesi i vitamina B6 amb una sinergia important per alcalinitzar el cos i així evitar diverses afeccions. També augmenta la resistència i la vitalitat. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,63€

IVA inclòs

9,28€ IVA inclòs

-17%

0,13 € / ud

Més informació

Potassi Alkaline Plus

Complement alimentari que ajuda a augmentar la resistència i la vitalitat.

Què és el Potasi Alkaline Plus?

És un complement alimentari a base de citrat de potassi, òxid de magnesi i vitamina B6, que provoca una sinergia que ajuda a alcalinitzar el cos.

Una dieta alcalina és fonamental per tenir una vitalitat òptima ja que aconsegueix mantenir sans els nostres teixits elàstics i redueix qualsevol tipus d'inflamació al nostre organisme, la qual sol ser la responsable de diverses malalties com: artritis, fibromiàlgia, trastorns de l'intestí irritable, infeccions urinàries i d'altres.

El Citrat de Potassi ajuda a modificar el pH de l'orina, disminueix la seva acidesa i contribueix a l'eliminació de càlculs renals.

El potassi afavoreix lequilibri correcte dels nivells daigua que afecten diversos processos elèctrics i químics del cos. Sense la quantitat apropiada de potassi, el cor pot començar a bategar anormalment, aquest és un exemple clar de la gran importància d'aquest element químic en les cèl·lules del nostre organisme.

Aquest producte també conté Magnesi, un mineral essencial per al funcionament correcte de l'organisme ja que participa en més de 300 reaccions metabòliques.

És vital per al sistema nerviós, en la relaxació muscular, en la formació de totes les proteïnes del cos , per a un millor trànsit gastrointestinal, entre d'altres.

La seva combinació amb el potassi permet el manteniment de l'equilibri osmòtic entre les cèl·lules, ja que el potassi també presenta un paper actiu en la contracció i la regulació de l'activitat neuromuscular.

Ambdós elements químics juntament amb la Vitamina B6 constitueixen la combinació adequada per restaurar processos de desmineralització , brindar l'aportació correcta d'energia i de benestar que necessita el nostre organisme per estar sempre sa i més actiu.

Ingredients:

Citrat de Potassi, Òxid de Magnesi, Vitamina B6. Excipients: gelatina (coberta).

Composició (730 mg):

Citrat de Potasi

555,55 mg

Òxid de Magnesi

173 mg

Vitamina B6

0,47 mg

Com es pren el Potasi Alkaline Plus?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules al dia, amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda