Preu reduït! Dog Shampoo - Famiskinvet - 250 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Dog Shampoo - Famiskinvet - 250 ml

226109

Nou

Xampú per a gossos Famiskinvet amb proteïna d'amarant, olis de cànem i romaní. Natural, vegà, ideal per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,11€

IVA inclòs

17,90€ IVA inclòs

-10%

6,44 € / 100 ml

Més informació

Dog Shampoo Famiskinvet

La puresa que la seva pell mereix.

Què és Dog Shampoo Famiskinvet?

Dog Shampoo de Famiskinvet és un xampú per a gossos formulat amb ingredients naturals i vegans, dissenyat per oferir una neteja suau i profunda .

La proteïna d'amarant en la seva composició repara i enforteix els cabells de l'animal, proporcionant un aspecte saludable i una brillantor envejable . L' oli de cànem , conegut per les seves propietats calmants i antipruriginoses , és ideal per a animals amb pells sensibles , mentre que l' oli de romaní contribueix a la salut capil·lar amb les seves propietats antiinflamatòries i fortificants .

Aquest xampú és lliure de sulfats, silicones i components minerals, i no conté perfum , la qual cosa el converteix en una opció ideal per a gossos de totes les races i amb pells sensibles .

Ingredients:

Aqua, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide (and) Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, cocobetaine, cocamidopropyl betaine, glycerin, Amaranthus Caudatus Seed Extract (and) Zea Mays Starch, gluconolactone, caprylylglycol, gluconolactone, caprylylglycol, gluconolactone, caprylylglycol, , sodium benzoate , benzyl alcohol, Cannabis Sativa Seed oil, Rosmarinus Officinalis oil, sodium chloride.

Com es fa servir Dog Shampoo Famiskinvet?

S'ha d'aplicar generosament amb els cabells mullats. Escampar bé perquè arribi a la pell. Deixar actuar uns minuts i esbandir amb abundant aigua tèbia. Repetiu l'operació si cal. Evitar el contacte amb ulls i mucoses.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda