Preu reduït! Nou Optim Curcuma Cats & Dogs - Laboratoire Optim - 96 grams

Optim Curcuma Cats & Dogs - Laboratoire Optim - 96 grams

226827

Nou

Optim Curcuma Cats & Dogs, amb curcumina Longvida® optimitzada per a alta biodisponibilitat, millora la salut i benestar de mascotes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

34,31€

IVA inclòs

34,95€ IVA inclòs

-1%

35,74 € / 100 g

Més informació

Optim Curcuma Cats & Dogs Laboratoire Optim

Salut òptima per a les teves mascotes, naturalment.

Què és Optim Curcuma Cats & Dogs Laboratoire Optim?

Optim Curcuma Cats & Dogs de Laboratoire Optim és un aliment complementari dissenyat específicament per millorar la salut i benestar de gossos i gats .

Aquest producte incorpora curcumina Longvida®, una forma optimitzada de curcumina desenvolupada per investigadors de la Universitat de Califòrnia - Los Angeles (UCLA). Aquesta versió especialitzada de curcumina ha estat creada per maximitzar la seva biodisponibilitat, cosa que significa que s'absorbeix i utilitza més eficaçment en el cos de les mascotes .

Optim Curcuma Cats & Dogs és ideal per donar suport a la mobilitat articular, combatre la inflamació i promoure una resposta saludable a l'estrès a les nostres mascotes , assegurant que romanguin actives i còmodes.

Ingredients:

Maltodextrina, inulina d'arrel de xicoira, àcid esteàric. Additius (per kg): Additius organolèptics: productes naturals definits botànicament: 2b163-ex extracte de cúrcuma* (Curcuma longa L) 12 500 mg; Additius tecnològics: E414 goma aràbiga (acàcia**), 1c322i lecitina, E551b sílice col·loïdal, 1b304 palmitat d'escorbi. *Curcumina Longvida®; **Agricultura ecològica.

Composició:

Pes de la mascota

dosi/dia

<10kg

1

10 – 20kg

2

20 – 30kg

3

>30kg

4

Com es fa servir Optim Curcuma Cats & Dogs Laboratoire Optim?

Afegir la quantitat necessària al menjar de la teva mascota. 1 dosi (dosificador) conté 800mg de pols.

Presentació:

Envàs de 96 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda