Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Oli d'Ametlles Dolces i Argan Bio - Helan Genova - 200 ml

226610

Nou

Nodreix i regenera amb àcids grassos i vitamines. Ideal per a massatges relaxants i cura de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,42€

IVA inclòs
12,21 € / 100 ml

Més informació

Oli d'Ametlles Dolces i Argan Bio Helan Genova

Nutrició profunda, cura pur - Oli d'Ametlles i Argan Helan Genova, el secret per a una pell radiant i relaxada.

Què és Oli d'Ametlles Dolces i Argan Bio Helan Genova?

L'Oli d'Ametlles Dolces i l'Argan Bio d'Helan Genova combina les excepcionals propietats de dos dels olis més valorats en l'àmbit de la cosmètica natural.

L' oli d'ametlles dolces, amb les seves reconegudes qualitats nutritives i protectores, és ideal per a tot tipus de pell, incloent-hi la sensible pell dels nadons, oferint una solució eficaç per a la hidratació i la cura diària .

La inclusió de l'oli d'argan enriqueix aquesta fórmula, aportant un poderós efecte regeneratiu gràcies a la seva rica composició en àcids grassos insaturats (omega-3 i omega-6) i vitamines, essencials per mantenir la integritat i el benestar de la pell .

Aquest oli no només millora l'elasticitat i fermesa de la pell , sinó que també, a través d'un delicat massatge, ajuda a relaxar les tensions musculars ia reduir la sensació de fatiga , promovent un moment de benestar i cura personal.

Ingredients:

Aqua/water, coco-glucosid, caprylyl/capryl glucoside, glycerin*, cocamidopropyl betaine, calendula officinalis (marigold) flower extract*, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, xanthan gum, sodium cocoyl apple ami /fragrance, sodium citrate, menthol, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, glucose oxidase, lactoperoxidase, lactobacillus, cocos nucifera (coconut) fruit extract, potassium hydroxide, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassi.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Oli d'Ametlles Dolces i Argan Bio Helan Genova?

Fer un massatge suau amb l'Oli d'Ametlles Dolces i l'Argan d'Helan escalfa la pell, alleuja tensions musculars i redueix la fatiga. La seva lleugeresa facilita el lliscament, rehidratant la pell de manera natural. Ideal per a abdomen, pit, malucs i cuixes.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda