Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred - Khadi - 250 ml

Fabricante:

Khadi Khadi

Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred - Khadi - 250 ml

224528

Nou

L'Oli Coco Bio de Khadi, obtingut de primera pressió en fred, és un hidratant natural i potent, ideal per revitalitzar tant la pell seca i irritada com els cabells apagats i sense vida.

Més detalls

13,21€

IVA inclòs

13,90€ IVA inclòs

-5%

5,28 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred Khadi

Experimenta la màgia tropical del coco amb Khadi, bellesa pura des de l'arrel fins a les puntes.

Què és Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred Khadi?

L'Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred de Khadi és una joia extreta de la natura que promet portar l'esplendor tropical directa a la teva pell i cabell . Aquest oli, obtingut mitjançant el mètode de primera pressió en fred, conserva totes les propietats beneficioses del coco en la seva forma més pura i potent .

El coco, conegut com el "fruit dels déus", ha estat utilitzat durant segles en tradicions de bellesa a tot el món. El seu alt contingut d'àcids grassos i antioxidants el converteix en un poderós aliat per combatre l'envelliment i la sequedat . En aplicar-lo a la pell, sents una hidratació profunda que no només alleuja la sequedat, sinó que també actua sobre irritacions, inflamacions i vermellors .

Per als cabells, aquest oli és una benedicció. Transforma cabelleres apagades i seques en cabells radiants, suaus i plens de vida . La poderosa nutrició que proporciona penetra a l'arrel, assegurant que el cabell no només es vegi saludable, sinó que també se senti revitalitzat des de l'interior.

Amb una aroma dolça i embriagadora que recorda els dies assolellats a la platja, l'Oli Coco Bio de Khadi és un viatge sensorial que transporta la teva cura diària a un nivell superior.

Ingredients:

Coccus nucifera*.

*Ingredient d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Oli Coco Bio de 1a Pressió en Fred Khadi?

  • Hidratació de la pell:

Apliqueu una petita quantitat d'oli de coco directament sobre la pell seca o després de la dutxa per mantenir hidratada.
Es pot utilitzar com un desmaquillant natural. Simplement apliqui sobre el rostre i retiri amb una tovallola suau o cotó.

  • Tractament capil·lar:

Apliqueu l'oli de coco al cuir cabellut i al cabell, des de les arrels fins a les puntes. Deixeu actuar durant almenys 30 minuts o tota la nit per a una hidratació profunda i després renti amb xampú com de costum.
Pot ajudar a combatre la caspa. Massatge l'oli al cuir cabellut per balancejar la producció d'oli i reduir la sequedat.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda