Preu reduït! Oli Vegetal d'Ametlla Dolça Verge - Terpenic Labs - 1 litre Expand

Oli Vegetal d'Ametlla Dolça Verge - Terpenic Labs - 1 litre

Nou

Terpenic Labs Terpenic Labs

Oli Vegetal d'Ametlla Dolça Mare de Déu (Prunus amigdalus Dulci) en envàs d'1 litre.

Més detalls

49,69€

58,46€

-15%

Oli d'Ametlla Dolça Mare de Déu

Oli Vegetal d'Ametlla Dolça Mare de Déu (Prunus amigdalus Dulci).

L'oli d'ametlles s'extreu dels fruits del Prunus amigdalus Dulci s. L'ametller pot aconseguir de 3 a 5 metres d'altura. La recol·lecció del seu fruit es realitza a Espanya des de temps immemorials.

Els procediments d'obtenció són pressió en fred de les ametlles recollides. L'oli obtingut de color daurat brillant de gran qualitat i ric en vitamines del grup B i minerals es fa ranci ràpidament amb el que recomanem que durant la utilització es mantingui l'envàs un cop desprecintat en el seu envàs original, ben tancat i protegit de la llum i fonts de calor.

L'oli d'Ametlla de Terpenic Labs, ha estat seleccionat pel seu alt contingut en àcid oleic i linoleic, així com la seva riquesa en esqualè, vitamina E i beta-sitosterol. Aquest oli permet una bona penetració en les capes superiors de la pell. És àmpliament utilitzat com a oli base per a massatge, i com a portador universal d'altres ingredients actius (olisessencials, extractes, etc.), molt valorat per la seva baixa viscositat i per la seva alta tolerància en pells reactives. En formulacions cosmètiques destaca el seu ús com a desmaquillant natural.

nom

ametlla Dolça

espècie botànica

Prunus amigdalus Dulci

característiques

Verge. Pressió en fred

propietats característiques

E ls àcids grassos essencials més abundants són és àcid oleic i àcid linoleic.

A la part insaponificable que obtenim es troba vitamines fonamentals com són vitamines de grup B, oligoelements, fitosterols entre d'altres estigmasterol.

Les propietats dels fitosterols entre ells el estigmasterol semblaactuar de manera important en els processos de regulació i disminució de la inflamació en els teixits. També estan en estudi l'activitat dels fitosterols per reduir el colesterol.

Usos i aplicacions

* Oral: de consum com a part de la nostra dieta equilibrada ja que aporta nutrients essencials. També ajuda en el cas de restrenyiment i altres trastorns del tracte digestiu.

Tenir en compte la seva funció coadjuvant en dietes reductores del colesterol i processos d'inflamació.

* En aplicacions externes: en cosmètica, estètica i formulació natural i magistral.

De propietats en els seus usos tòpics reconegudes com emolient, antiinflamatori i nutritiu especialment indicat en pells seques i aspres (deshidratades). Molt utilitzada en els tractaments capil·lars per donar força, brillantor i suavitat.

indicacionsposologiaForma d'ús
pells irritades1 cop al vaig; aaplicació directa
massatges1 cop al diaaplicació directa
pells seques1 cop al diaaplicació directa
eritemes1 cop al diaaplicació directa
envelliment cutani1 cop al diaaplicació directa
Cura de tot tipus de pells1 cop al diaaplicació directa
crosta làctia1 cop al diaaplicació directa
esquerdes1 cop al diaaplicació directa
Pells irritades en nadonsEn cada canviaplicació directa

Inci: Prunus dulcis oil.

Presentació: Envàs de polipropilè topazi d'1 litre amb tap obturador.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 26/11/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.