Preu reduït! Clau d'Espècies Oli Essencial Bio - Pranarom - 10 ml

Fabricante:

Pranarom Pranarom

Clau d'Espècies Oli Essencial Bio - Pranarom - 10 ml

168279

Nou

Oli Essencial de Clau d'Espècies Bio Pranarom, extret de l'arbre Eugenia caryophyllus, potencia les defenses naturals i beneficia les vies urinàries. Un regal pur de les Illes Moluques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,66€

IVA inclòs

8,15€ IVA inclòs

-18%

66,60 € / 100 ml

Més informació

Clau d'espècies Oli Essencial Bio Pranarom

Naturalesa, ciència i benestar a cada gota.

Què és clau d'espècies Oli Essencial Bio Pranarom?

L'Oli Essencial de Clau d'Espècies Bio Pranarom representa l' essència pura i potent de la natura destil·lada en una petita ampolla . Originari de les Illes Moluques, l'arbre d'on s'extreu aquest oli pot assolir els 20 metres d'alçada i es desenvolupa a sòls tropicals marítims ben drenats. Les fulles de l'arbre són robustes, coriàcies i perennes, mostrant la resistència i l'adaptabilitat d'aquesta planta.

Les flors, amb el seu delicat to blanc rosat, s'agrupen en petites inflorescències que es ramifiquen de manera compacta. Cada flor és un testimoni de la bellesa que la natura pot oferir. Però més enllà de la seva aparença, és el seu potencial intern allò que realment sorprèn. L'oli essencial obtingut d'aquest arbre, específicament Eugenia caryophyllus, és conegut per les seves múltiples propietats.

És especialment valorat per la seva capacitat per potenciar les defenses naturals del cos. A més, és beneficiós per a les vies urinàries, oferint un suport natural en el seu funcionament i salut . En triar l'Oli Essencial de Clau d'Espècies Bio Pranarom, estàs escollint un producte que combina tradició, ciència i poder curatiu de la natura.

Ingredients:

Eugenol, acetat d'eugenil.

*Ingredient que procedeix d'agricultura ecològica (Control Certisys-BE-BIO-01) - BIO significa: procedent de l'agricultura ecològica (Control Certisys-BE-BIO-01).

Com es fa servir Clau d'Espècies Oli Essencial Bio Pranarom?

Ingerir 1-2 gotes sobre un suport neutre màxim 3 gotes al dia. Dosi diària màxima recomanada d'oli: 3 gotes – 125 mg.

No utilitzeu més de 14 dies.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda