Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Smeraldo Kimiya - Rubí - Forza Vitale - 10 ml

199728

Nou

Complement alimentari que ajuda a aconseguir l'harmonia vibracional que representa la força de el robí. Presentat en envàs de 10 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

30,40€

IVA inclòs
304,00 € / 100 ml

Més informació

Smeraldo Kimiya Rubí

complement alimentari

Què és el Smeraldo Kimiya Rubí?

disharmonia

Individu caracteritzat per la seva feble voluntat, que es deixa condicionar amb facilitat; la seva bondat de cor és fàcilment explotada; no sap dir no. Malenconia, terror i pànic són les emocions més freqüents. Incertesa de cara a la finalitat i els objectius de vida, insatisfacció per la impossibilitat de determinar la seva pròpia vocació; indiferència cap als altres, apatia, resignació. Falta de seguretat, desconfiança i baixa autoestima. Dependència emocional aliena.

evolució

Aconseguir l'harmonia vibracional que representa la força de l'Rubí suposa: estimular la voluntat i el valor, potenciant també el sistema defensiu; adquisició de força física, tornar-se més generosos i perseverants; crear concòrdia i afavorir l'harmonia i la conjunció entre l'amor físic i l'amor espiritual; ajudar a experimentar la necessitat d'unió sexual i espiritual amb la seva parella; exaltar el desig d'independència i llibertat en amor i relacions; dinamitzar les energies i aprofitar eficaçment les idees i els coneixements; generar lance i dinamisme fomentant l'abandonament de l'apatia i de la passivitat; reforçar la capacitat de comprometre amb els seus propis deures.

SOL

aspectes Psicològics

La dominància d'el Sol crea un subjecte culte, piu, fort, compassiu i serè. Psicològicament els solars causen impacte, són irresistibles, dominants, caracteritzats per una forta voluntat i determinació. Són independents, gratificants, orgullosos i de vegades vanitosos. Tenen fortes emocions, generalment de naturalesa personal, però rarament queden vençuts per elles. Són líders autoritaris, guanyant de forma natural poder sobre els altres. Prefereixen ser dispensadors de llum podent transformar altres en els seus satèl·lits. Els solars solen tenir predisposició a la religió ia la psicologia sent molt ètics en les seves accions. El seu més alt interès es desenvolupa majorment davant la vida, quan es tornen més contemplatius. Durant la joventut són persones d'acció més que de paraules.

peculiaritats físiques

El Sol representa el costat positiu o balancejat de l'energia de l'Foc. El subjecte solar gaudirà de bona salut. La intensa energia de l'Foc afavoreix una bona digestió, una bona circulació i l'habilitat en cremar toxines. Els subjectes solars pateixen la calor i prefereixen menjar i llocs frescos. Encara que estimin el sol i el serè, poden patir per una directa i prolongada exposició solar. El major perill per a la salut es deu a l'excés de treball, que tendeix a sobrecalentarlos, a més de sobrecarregar de responsabilitats,

Ingredients:

Aigua, alcohol espagyrico circulat * 30% vol.

(*) = Energetizado amb Esmeralda.

Com s'usa el Smeraldo Kimiya Rubí?

Adult: Prendre 3 gotes, 3 vegades a el dia via sublingual.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda