Preu reduït! Glucosamina Complex - Nutralie - 120 comprimits

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Glucosamina Complex - Nutralie - 120 comprimits

226510

Nou

Glucosamina Complex de Nutralie amb glucosamina, condroitina, MSM, col·lagen i minerals, recolza la salut de les articulacions i el cartílag.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,32€

IVA inclòs

23,90€ IVA inclòs

-15%

0,17 € / ud

Més informació

Glucosamina Complex Nutralie

Cuida les articulacions i millora la teva mobilitat amb Glucosamina Complex.

Què és Glucosamina Complex Nutralie?

Glucosamina Complex de Nutralie és un complement alimentari dissenyat per donar suport a la salut de les articulacions i el cartílag . Aquesta fórmula avançada combina glucosamina i condroitina, components naturals del cartílag que contribueixen al seu manteniment i funcionalitat .

L'addició de MSM (metilsulfonilmetà) proporciona sofre orgànic essencial per a la formació de teixits connectius , mentre que els àcids boswèlics ofereixen propietats antiinflamatòries que ajuden a alleujar el dolor i millorar la mobilitat articular. El col·lagen i l'àcid hialurònic enforteixen la matriu del cartílag i milloren la seva capacitat de retenció d'aigua, cosa que resulta en més elasticitat i resistència .

Els minerals seleni i zinc complementen aquesta fórmula, recolzant la protecció antioxidant i el correcte funcionament del sistema immunitari . Glucosamina Complex és una solució integral per a aquells que busquen tenir cura de les seves articulacions i millorar-ne la qualitat de vida.

Ingredients:

Sulfat de glucosamina, Sulfat de condroitina, MSM (Metilsulfonilmetà), extracte sec Boswellia serrata (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr., oleoresina), col·lagen hidrolitzat, hialuronat sòdic, citrat de Zinc, citrat de Zinc, de magnesi, diòxid de silici), L-seleniometionina. *Conté Boswellia Serrata que ajuda a mantenir la salut de les articulacions.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 comprimits VRN* %
Zinc 8 mg 80%
Seleni 30 µg 54,54%
Glucosamina 1000 mg
MSM 450 mg
Condroitina 500 mg
Boswellia Serrata Àcid boswèl·lic 200 mg 130 mg
Col·lagen hidrolitzat 80 mg
Àcid hialurònic 30 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Glucosamina Complex Nutralie?

Prendre 2 comprimits al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 120 comprimits.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda