Preu reduït! Yap 18 - Acumulació d'humitat tan shi - Equisalud - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 18 - Acumulació d'humitat tan shi - Equisalud - 31 ml

184325

Nou

Pretén eliminar la humitat que pugui haver acumulada a l'organisme. Envàs de 31 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 18: acumulació d'humitat tan shi

Pretén eliminar la humitat que pugui haver acumulada a l'organisme.

Què és Yap 18: acumulació dhumitat tan shi?

També es pretén enfortir el funcionament de la Melsa i tonificar la sang. La humitat cronifica les síndromes i fa que lorganisme reaccions lentament enfront dels tractaments.

Descripció de la síndrome i etiologia: La humitat és una energia perversa de naturalesa Yin que bloqueja el flux de Qi, desequilibra el Yang i cronifica les síndromes. Té tendència a acumular-se als teixits, meridians i Zang-Fu.

Pot venir d'una influència recurrent del medi extern (viure a llocs humits, etc.) i/o debilitat constitucional del Qi i Yang de Melsa, i de vegades de Ronyó.

Certes alteracions en els hàbits dietètics poden ser un altre factor important que cal tenir en compte. L'acumulació d'humitat fa empitjorar les síndromes doloroses (Bí) i és un dels factors a tenir en compte en l'obesitat i sobrepès.

Manifestacions associades a aquesta síndrome: La Melsa sol ser l'òrgan més afectat ja que, odia la humitat i li agrada la sequedat, alhora que constitucionalment sol existir una base d'excés de Yin amb debilitat de Yang. Debilita el Qi i el Yang d'aquest òrgan i provocarà una alteració en la funció de transport i transformació.

Donarà principalment símptomes de distensió abdominal, sensació de pesadesa generalitzada i/o en membres i cap, orina tèrbola, excrements toves, disminució de la gana, pols lliscant i llengua inflada amb marques de dents.

També es pot donar pell greix, obesitat, lasitud lligamentària, opressió de tóraz, leucorrea i tendència a manifestar-se preferentment a la part baixa del cos.

Explicació de la fórmula: La fórmula tonifica el centre perquè no es produeixi tanta humitat, i força que aquesta humitat s'assequi i elimini. S'hi inclouen planta que enforteixen la sang i la Melsa i altres plantes que activen la circulació de QiJi per evitar els estancaments i els bloquejos als meridians. La fórmula ha de ser compensada (ni gaire freda ni gaire calenta).

  • Rave: Dolç, picant i neutre. Drena el fetge i tonifica el centre. Activa la circulació d'energia i de sang (Xue – Qi), desbloquejant els meridians. Dispersa i transforma el Tan – humitat.
  • Fonoll: Dolç, picant i tebi. Dispersa el fred i calma el dolor provocat pel fred. Escalfeu l'interior. Tonifica – harmonitza la Melsa el Yang de Ronyó. Harmonitza el Qi i reforça l'estómac. Transforma la humitat.
  • Pebre negre: Picant i calent. Elimina la humitat, escalfa el reescalfador mitjà i els meridians, dispersa el fred. Activa la circulació de sang. Acció específica a les síndromes de Bi per fred – humitat.
  • Llantén: Dolç i fred. Elimina la calor, dispersa la humitat . Afavoreix la diüresi. Afavoreix la circulació de l'aigua. Atura els dolors.
  • Orenga: Picant i fresca, allibera el Biao, harmonitza el Qi, elimina la humitat.
  • Taronja amarga: Amarga i picant. Activa la circulació del QiJi resolent l'estancament, dispersa el Tan-humitat resolent-la a través de la seva eliminació per la part inferior.
  • Regalèssia: Dolç i neutra. Equilibra el reescalfador mitjà, neutralitza els tòxics, activa la producció de líquids orgànics. Elimina les energies perverses dels 5 òrgans, harmonitza els altres elements de la fórmula. Calma el dolor a síndromes de Bi, elimina Tan – humitat i tonifica el Qi.
  • Grama: Amarga i lleugerament dolça. Activa els meridians, elimina la calor i la humitat, rebutja el vent, potent diürètic que obre les vies daigua. Fortifica els músculs, ossos i tendons. Síndromes de Bi i Wei.

Punts d´acupuntura:

• Important la utilització de moxes en forma de cons, pur, agulla escalfada o caixa de moxibustió.
• 20V, 21V, 36E: Enforteix el centre i elimina la humitat.
• 9B, 40E: Elimina la humitat • 5B, 6B: Fortifica la Melsa i la Sang.
• 12RM, 9RM, 15B: harmonitza el centre i elimina humitat.
• 8RM (Moxa), 17V APÈNDIX.
• Si s'aplica per a les síndromes de Bí, complementar-ho amb el FORMULA 16 o 17 depenent del cas. • En cas d'acumulació d'humitat sense síndromes de Bí, amb una manifestació de sobrepès, es recomana complementar-ho amb el FORMULA 1, 2, 10 o 14 en què s'espenta de casa cas.

Ingredients:

Fonoll, Rave negre, Taronger amarg, Regalèssia, Grama, Revetlla, Llantén, Pebre negre, Orenga.

Composició (sent la unitat de mesura 3 ml): Fonoll (Foeniculum vulgare Mill.) 75,02 mg; rave negre (Raphanus sativus L.) 75,02 mg; taronger amarg (Citrus aurantium L.) 45,01 mg; regalèssia* (Glycyrrhiza glabra L.) 45,01 mg; gram (Agropyron repens (L.) P. Beauv.) 37,51 mg; revetlla (Revetla officinalis L.) 37,51 mg; llantén (Plantago major L.) 37,51 mg; pebre (Piper nigrum L.) 30 mg i orenga (Origanum vulgare L.) 22,51 mg; diluents (alcohol absolut* i aigua).
* Conté regalèssia: les persones que pateixin hipertensió han d'evitar un consum excessiu.

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren Yap 18: acumulació dhumitat tan shi?

Es recomana prendre de 20 a 30 gotes dissoltes al mig got d'aigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda