Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Helenio Arrel Cortada

Nou

Arrel d'Helenio (herba de l'ala), també conegut com elecampana o énula a granel d'alta qualitat per preparar infusions i beneficiar-se de les seves propietats antisèptiques i antiinflamatòries.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,90€

IVA inclòs

Més informació

El Helenio (herba de l'ala), és una planta coneguda també com elecampana o énula, molt comú a Gran Bretanya i Europa que tradicionalment si ha utilitzat per les seves propietats tòniques, antisèptiques i diürètiques.

Característiques de l'Helenio Arrel Cortada

El Helenio és una planta perenne que pot arribar a un metre i mig d'alçada, de fulles llargues i dentades i flors grogues d'uns 5 cm d'ample.

La seva arrel és la part més utilitzada per a usos medicinals, és gruixuda i té un sabor amarg amb una aroma semblant a la càmfora.

Les seves arrels tenen propietats antivirals, antibacterianes, antitussigen i tòniques.

L'arrel de l'Helenio es pot consumir en infusió o maceració.

Beneficis de l'Helenio Arrel Cortada

L'arrel d'Helenio s'ha utilitzat tradicionalment per a un gran nombre de malestars, per això ens aporta grans propietats per al nostre organisme.

Té un gran poder antiinflamatori i antioxidant, de manera que és molt útil per a afeccions respiratòries i combatre l'estrès oxidatiu.

Les seves propietats a yudan a reduir malalties lleus relacionades amb el sistema respiratori com la tos, bronquitis o infeccions de coll.

Els seus components antibacterians ajuda a combatre bacteris internes com el Staphylococcus.

Totes les seves propietats, també ajuden a millorar el sistema digestiu, reduint els paràsits intestinals i per tant gasos, nàusees o diarrea.

Forma d'ús:

L'arrel d'Helenio es pot utilitzar per preparar pols seca, extractes líquids o prendre en infusió.

Com es prepara la infusió d'Helenio Arrel Tallada?

Infusionar directament en aigua calenta. Afegim 2 cullerades de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 75ªC -80ªC. El seu temps de repòs ha de ser de 8 a 10 minuts abans de prendre.

Es recomana prendre 1 tassa després de cada àpat.

contraindicacions:

No està recomanat prendre mentre es consumeixen medicaments per dormir ni aquesta recomanat per a embarassades ni per a nens menors de 12 anys.

A l'igual que la majoria de plantes medicinals, no s'ha de fer un consum excessiu i descansar de tant en tant de prendre-la.

Comprar Arrel Tallada d'Helenio

Pots comprar arrel d'Helenio tallada d'alta qualitat i a el millor preu en el nostre herbolari online.

Presentació:

En aquesta ocasió la vam presentar en arrel tallada en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda