Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Rosa de Jericó a granel - La Bona Salut

Nou

Rosa de Jericó a granel: la planta de la resurrecció, simbolitza el renaixement i l'adaptabilitat.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,45€

IVA inclòs
5,45 € / ud

Més informació

Rosa de Jericó a granel

Experimenta el Miracle de la Natura amb la Rosa de Jericó.

Què és Rosa de Jericó a granel?

La Rosa de Jericó, coneguda com la planta de la resurrecció , és un element singular i fascinant al món de les plantes. Venuda a granel, aquesta planta seca té la increïble habilitat de "reviure" quan s'exposa a l'aigua, desplegant-ne les fulles i tornant-se verda.

La seva capacitat per sobreviure en condicions extremes de sequedat i després tornar a la vida amb només aigua és un fenomen natural sorprenent. Més enllà del seu interès botànic, la Rosa de Jericó sovint s'associa amb simbolismes de renaixement i perseverança.

És popular en la decoració de la llar , rituals i com un regal significatiu. Aquesta planta no només ofereix un espectacle visual fascinant, sinó que també serveix com a recordatori de la resiliència i la capacitat d'adaptació a la natura.

Ingredients:

Rosa de Jericó.

Com es fa servir Rosa de Jericó a granel?

  1. Hidratació: Col·loca la Rosa de Jericó en un recipient amb aigua. Al principi, la planta estarà tancada i seca, però s'obrirà i es posarà verd després d'unes poques hores a l'aigua.
  2. Canvi d'aigua: Canvia l'aigua cada un o dos dies per mantenir la planta saludable i evitar que l'aigua es torni estancada.
  3. Assecat: Cada cert temps, generalment cada setmana, treu la planta de l'aigua i deixa-la assecar. Això imita el seu cicle natural i ajuda a prevenir la formació de floridura.
  4. Repetició: Un cop seca, pots tornar a submergir-la en aigua perquè "revigui" novament.

Recorda que la Rosa de Jericó no necessita terra ni fertilitzants, i la cura és molt simple. És important no deixar-la en aigua constantment per evitar que es podreixi.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda