Fabricante:

Ballot-Flurin Ballot-Flurin

Extracte de Pròpoli Blanc sense alcohol Bio - Ballot -Flurin - 15 ml

225104

Nou

Fórmula isotònica natural de pròpolis blanc francès. Ideal per a tota la família. Produït amb mètodes respectuosos i no contaminants, rica en polifenols i antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,07€

IVA inclòs
93,80 € / 100 ml

Més informació

Extracte de Pròpoli Blanc sense alcohol Bio Ballot-Flurin

Natura pura a cada gota. Salut i benestar per a tota la família.

Què és Extracte de Pròpoli Blanc sense alcohol Bio Ballot-Flurin?

L'Extracte de Pròpoli Blanc sense alcohol Bio Ballot-Flurin és un concentrat aquós isotònic de pròpoli blanc francès especialment dissenyat per ser consumit per tota la família , inclosos nens més grans de 36 mesos i adults que eviten l'alcohol. Elaborat amb una fórmula isotònica única dels Pirineus, aquest extracte conté pròpolis de zones muntanyoses preservades, aigua pura i Sal de Salies-De-Béarn al 0,88%.

La qualitat del producte és destacable. El pròpoli utilitzat prové de zones lliures de contaminació i es troba a no més de 880 km del laboratori. Aquesta selecció acurada assegura que les abelles tinguin llibertat per optar per les plantes silvestres més beneficioses. A més, es destaca l'extracte de pròpolis patentat n°07 54648, reconegut per la seva alta concentració de polifenols i antioxidants.

A la producció, es prioritzen mètodes "low-tech" i amigables amb el medi ambient. S'eviten tècniques com la criomolienda, percolació i ultrasons. La qualitat i la força vital de l'extracte estan recolzades per tests de cristal·lització sensible. La certificació Paléo garanteix un producte cru, sense transformacions i summament natural. Gràcies a la dinamització, s'obté un extracte amb un sabor millorat, més tolerància i una conservació prolongada.

Ingredients:

99,12% d'extracte aquós de pròpolis* (aigua pura, pròpolis brut*[10,67% ]), 0,88% sal de Salies.
*Ingredients procedents de l'agricultura Ecològica.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 2 kcal
Greixos 0 g
de les quals, saturades 0 g
Hidrats de carboni 0 g
dels quals, sucres 0 g
Fibra alimentària -
Proteïnes 0 g
Sal 0,51 g

Com es fa servir Extracte de Pròpoli Blanc sense alcohol Bio Ballot-Flurin?

Prendre de 5 a 10 gotes per via oral fins a 4 cops al dia. Adequat per a nens més grans de 36 mesos sota la supervisió d'un adult.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1970, compromesos amb la innovació i la salut global a través de l'harmonia entre les abelles i els humans. Ballot-Flurin és un pioner en la apicultura dolça i pràctiques d'Apiculture DOUCE®.


Ballot-Flurin, 50 anys de compromís i respecte cap a les abelles


Els seus principis es basen en la comprensió, cura, integritat i responsabilitat cap a les abelles. Han liderat la revolució en pràctiques apícoles al llarg de cinc dècades a Europa.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda