Fabricante:

Ballot-Flurin Ballot-Flurin

Extracte de Pròpolis Negre Bio - Ballot -Flurin - 15 ml

225099

Nou

Potent protector de l'organisme, ideal per a temporades de fred i molèsties bucals. Origen francès, certificat ecològic i de qualitat excepcional.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,37€

IVA inclòs
95,80 € / 100 ml

Més informació

Extracte de Pròpolis Negre Bio Ballot-Flurin

Fortalesa natural per a lorganisme. Protecció i puresa a cada gota.

Què és Extracte de Pròpolis Negre Bio Ballot-Flurin?

L'Extracte de Pròpolis Negres Bio Ballot-Flurin és un tractament potent i versàtil, altament concentrat , ideat per protegir i fortificar l'organisme . Gràcies a la seva ràpida acció, activa eficaçment les defenses del cos . És especialment recomanat durant les temporades de fred intens , on l'organisme es pot veure més afectat per un entorn desafiador o per situacions d'estrès. A més, és una excel·lent opció per a aquells que es preparen per a activitats esportives intenses .

No només ofereix protecció interna, sinó que també és beneficiós per a les molèsties bucals i dentals . En aplicar-se directament a mucoses i genives, el pròpolis purifica i protegeix, mantenint l'equilibri de la flora natural de la boca.

La qualitat daquest extracte és innegable. Es tracta de pròpolis negre francès dinamitzat, certificat 100% ecològic i originari de ruscs especialitzats ubicats en microzones locals. És una preparació lliure d'additius sintètics i conservants. L´activitat biològica i vibratòria d´aquesta tintura està recolzada i garantida per les collites de la reconeguda Apiculture DOUCE®.

Ingredients:

100% extracte alcohòlic de pròpolis negre* (aiguardent*, pròpolis* brut de la nostra terra (23,87%). Alcohol 66% vol.
*Ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica. Certificat per FR-BIO-10.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 54 kcal
Greixos 0 g
de les quals, saturades 0 g
Hidrats de carboni 13 g
dels quals, sucres 0 g
Fibra alimentària -
Proteïnes 0 g
Sal 0,2 g

Com es fa servir Extracte de Pròpolis Negre Bio Ballot-Flurin?

Com que aquest preparat és molt concentrat, 1 o 2 gotes al dia, al matí oa la nit, són suficients per a un tractament recomanat de 21 dies. Es pot prendre pur, barrejat amb 1 cullerada de mel o diluït en una mica daigua. Per obtenir un efecte bioenergètic òptim, col·locar sota la llengua durant una estona.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1970, compromesos amb la innovació i la salut global a través de l'harmonia entre les abelles i els humans. Ballot-Flurin és un pioner en la apicultura dolça i pràctiques d'Apiculture DOUCE®.


Ballot-Flurin, 50 anys de compromís i respecte cap a les abelles


Els seus principis es basen en la comprensió, cura, integritat i responsabilitat cap a les abelles. Han liderat la revolució en pràctiques apícoles al llarg de cinc dècades a Europa.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda