Preu reduït! Epid Flu Junior Xarop - Propoli Plus - Specchiasol - 100 ml

Fabricante:

Specchiasol Specchiasol

Epid Flu Junior Xarop - Propoli Plus - Specchiasol - 100 ml

184795

Nou

Xarop Infantil a base de pròpolis per a l'alleujament de la gola i les vies respiratòries. Envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,07€

IVA inclòs

16,33€ IVA inclòs

-19%

13,07 € / 100 ml

Més informació

Epid Flu Junior Xarop - Propoli Plus

Xarop Infantil a base de pròpolis per a l'alleujament de la gola i les vies respiratòries.

Què és l'Epid Flu Junior Xarop - Propoli Plus de Specchiasol de 100 ml?

Epid Flu Junior Xarop. Propoli Plus. Per alleugeriment de la gola i les vies respiratòries . A base de pròpolis, amb acerola, equinàcia i llimona .

El pròpolis EPID (Extracte de Pròpolis Hidrodispersable i Sense Cera) gràcies al mètode de purificació patentat que utilitza baixes temperatures i solvents naturals, és un producte d'elevada puresa i ric en polifenols; el pròpoli EPID, en efecte, garanteix un contingut estandarditzat al 3% de polifenols.

Paràmetres de qualitat total:

  • Patent EPID
  • Elevat contingut de fracció polifenòlica
  • Biodisponibilitat provada

Indicacions: El xarop Epid Flu Junior Specchiasol està preparat amb suc d'acerola titulat en vitamina C i amb extracte d'equinàcia estandarditzat en equinacòsid, útils per al benestar i l'alleujament de coll i vies respiratòries. Ric en vitamina C , una molècula que té efectes benèfics per a l'organisme: protegeix les cèl·lules contra el dany oxidatiu, contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i el normal metabolisme de rendiment energètic. El xarop Epid Flu Junior té una formulació particularment útil per als nens: està preparat amb mel d'eucaliptus , sense alcohol, sense conservants ni colorants.

Ingredients:

Sucre de canya, mel d'eucaliptus (500 mg/di), pròpolis sense cera i purificat EPID (propolis, goma aràbiga, maltodextrina) (300 mg/di) titulat al 3% en polifenols* (9 mg/di), acerola fruit suc deshidratat (Malpighia punicifolia L., maltodextrina) (250 mg/diu) titulat al 25% en vitamina C (62,5 mg/diu), emulsionants: sucroester, lecitina de soja; equinàcia (Equinàcia angustifolia L.) arrel és(10 mg/diu) titulat al 4% de cantonada còsid (0,4 mg/diu), aroma cirereta, goma xantana, llimona (Citrus limon Burm. F.) oli essencial (6 mg/di). Sense gluten.

Com es pren l'Epid Flu Junior Xarop - Propoli Plus?

Es recomana prendre d'1 a 2 culleradetes (5-10 ml) per dia, purs o diluïts amb aigua, llet o altres begudes. Agitar-ho abans de l'ús. El producte, en ser natural, pot formar un lleuger dipòsit al fons del flascó.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda