Fabricante:

Roha Roha

Barreja de Plantes Max - Sen, Hibisc, Menta - Roha - 130 grams

160791

Nou

Barreja de plantes, Sen, Hibisc, Regalèssia, Menta.

Més detalls

13,20€

IVA inclòs
10,15 € / 100 g

Més informació

Roha Max
Barreja de plantes
Sen, Hibisc, Regalèssia, Menta.

Les plantes que la Natura ens ofereix, són seleccionades i preparades per Roha, continuant una antiga tradició i utilitzant al mateix temps els recursos tècnics actuals per garantir la qualitat dels seus productes.

Preparació: Mastegar i empasses d'1/4 a una culleradeta de cafè plena de producte abans d'anar a dormir, quan vulgui millorar el trànsit intestinal. Pot acompanyar també d'un glop d'aigua o suc de fruites. Si es prefereix prendre begut, abocar aigua bullint sobre la quantitat assenyalada de producte i deixar de 5 a 20 minuts. Endolcir segons gust i beure.

Precaucions de consum: No utilitzar en cas d'oclusió intestinal o dolors abdominals. No es recomana la seva utilització durant els períodes d'embaràs i lactància, ni en nens menors de dotze anys sense consultar a un professional. No prendre durant algun temps, ni sobrepassar les quantitats indicades en les instruccionsde preparació.

Ingredients: Cassia angustifolia Vahl. (Sen), fulles, 80%, Hibiscus sabdariffa L. (Hibisc), flors, 10% Glycyrrhiza glabra L. (Regalèssia), arrel, 6%, Mentha piperita L. fulles, 4%.

Més informació: Fulls de Sen , Flors de Hibisc, Arrel de Regalèssia, Fulles de Menta.

Presentació: envàs de 130 grams

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda