Preu reduït! Còlon Cleanse Lactulosa Lax Forte - Laboratorios ESI - 12 sobres

Còlon Cleanse Lactulosa Lax Forte - Laboratorios ESI - 12 sobres

224354

Nou

Complement alimentari dissenyat per alleugeriment efectiu del restrenyiment crònic i agut, promovent una digestió saludable i sense molèsties.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,26€

IVA inclòs

16,95€ IVA inclòs

-10%

1,27 € / ud

Més informació

Còlon Cleanse Lactulosa Lax Forte Laboratoris ESI

Per a una digestió còmoda i sense esforç.

Què és Colon Cleanse Lactulosa Lax Forte Laboratoris ESI?

Colon Cleanse Lax Forte lactulosa de Laboratoris ESI és un complement alimentari acuradament formulat per alleujar el restrenyiment crònic i facilitar una defecació còmoda i sense esforç .

La seva efectivitat resideix en la seva poderosa sinergia de plantes digestives, hepàtic-biliars i antiespasmòdiques, totes elles conegudes per les seves propietats protectores de la flora intestinal .

Aquest complement alimentari no només aporta un alleugeriment ràpid i efectiu per als excrements secs i durs que poden causar dolor i incomoditat, sinó que també és útil en persones amb mobilitat reduïda, convalescents, amb immobilitat temporal o amb malalties neurològiques.

A més, és eficaç en el maneig d'episodis aguts de restrenyiment associats a la síndrome d'intestí irritable o diverticulosi. Colon Cleanse Lax Forte actua de manera més ràpida que altres productes que només contenen lactulosa i altres laxants osmòtics. El seu ús millora els símptomes associats a episodis de restrenyiment com gasos i inflor, evitant els efectes secundaris indesitjables de la lactulosa, com flatulències i altres molèsties gastrointestinals. Apte per a vegetarians i amb un agradable gust de cirera.

Ingredients:

Lactulosa, Pruna, suc concentrat del fruit, Altea (Malvísco), arrel ef tit. 5% aportació de mucílags 400 mg, Cardo marià, fruit extracte hidroglicèric 1/2 Carxofa, fulla extracte hidroglicèric 1/2 Tamarindo, fruit és 4:1, Dent de lleó, arrel extracte hidroglicèric, Malva, fulla ef tit. 5% aportació de mucílags 200mg, Canyella, escorça és 4:1, Hamamelis, fulla extracte hidroalcohòlic, Menta, fulla és 4:1

Com es fa servir Colon Cleanse Lactulosa Lax Forte Laboratoris ESI?

Es recomana prendre 1 sobre Pocket Drink al dia, directament o diluït amb aigua. S'aconsella prendre a la nit i sempre a la mateixa hora.

Presentació:

Envàs de 12 sobres.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda