Preu reduït! Laxapro - FDB Laboratorios - 30 comprimits

Laxapro - FDB Laboratorios - 30 comprimits

224608

Nou

Combina ingredients herbals i probiòtics per donar suport al trànsit intestinal. Conté Càscara Sagrada, Hinojo, Aloe Vera, Dent de Lleó, Ruibarbo i 14 ceps de probiòtics per a una salut digestiva òptima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,02€

IVA inclòs

10,92€ IVA inclòs

-26%

0,27 € / ud

Més informació

Laxapro FDB Laboratoris

Harmonitza la teva digestió. Amb Laxapro, el benestar intestinal naturalment equilibrat és al teu abast.

Què és Laxapro FDB Laboratoris?

Laxapro de FDB Laboratoris es presenta com una solució natural per a aquells que experimenten problemes relacionats amb el trànsit intestinal . Aquesta formulació combina el poder sinèrgic d'ingredients herbaris tradicionals amb una avançada barreja de probiòtics per oferir una cura completa del sistema digestiu .

La Cáscara Sagrada és un ingredient clàssic conegut per la seva capacitat per promoure el trànsit intestinal. Actua com un laxant natural, ajudant el cos a regular i millorar l'evacuació.

El Fonoll i l'Aloe Vera són coneguts per les seves propietats digestives. El Fonoll ajuda a alleujar la inflor i el gas, mentre que l'Aloe Vera, amb el seu efecte calmant, pot ajudar a alleujar irritacions al tracte digestiu.

La Dent de Lleó , una herba rica en inulina, actua com un prebiòtic, alimentant els bacteris bons a l'intestí i contribuint a un benestar gastrointestinal.

El que fa que Laxapro sigui particularment impressionant és la seva inclusió d'una barreja de 14 ceps probiòtics . Aquests probiòtics contribueixen a l'equilibri de la flora intestinal, essencial per a una digestió òptima i absorció de nutrients.

El Ruibarbo arrodoneix la formulació amb les seves propietats per al funcionament normal del tracte intestinal.

En conjunt, Laxapro és un poderós aliat per a aquells que busquen millorar la salut digestiva d'una manera equilibrada i natural.

Ingredients:

175 mg d'extracte sec de fonoll 125 mg de closca sagrada 60 mg d'àloe vera 40 mg de ruibarbre 40 mg de barreja de ferments lactis (>50 bilions UFC*) *UFC: Unitats formadores de colònies.

Com es fa servir Laxapro FDB Laboratoris?

Prendre 1 comprimit al dia abans d'anar a dormir. No fer servir en cas de dolors abdominals. No se'n recomana la utilització durant els períodes d'embaràs i lactància, ni en nens menors de 12 anys sense consultar el metge. No prendre durant més de 10 dies seguits sense consultar el metge.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda