Preu reduït! LAX Sobres - Dielisa - 14 sobres

Fabricante:

Dietisa Dietisa

LAX Sobres - Dielisa - 14 sobres

225994

Nou

LAX Sobres Dielisa, amb lactitol i pruna, promou un intestí saludable i regular, lliure de sensòsids, ideal per al trànsit intestinal diari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,55€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-16%

0,90 € / ud

Més informació

LAX Sobres Dielisa

Alleugeriment Natural i Eficaç per a la teva Digestió amb LAX Sobres de Dielisa: El teu Aliat per a un Trànsit Intestinal Saludable.

Què és LAX Sobres Dielisa?

LAX Sobres de Dielisa és un complement alimentari dissenyat per millorar el funcionament normal de l'intestí i regular el trànsit intestinal .

Cada sobre conté una combinació de lactitol i pols de pruna, juntament amb edulcorants, per crear una solució eficaç i natural contra el restrenyiment . El lactitol és un ingredient clau que, en una dosi diària de 10 g (equivalent a un sobre), contribueix significativament a augmentar la freqüència de les deposicions, millorant així la regularitat intestinal .

La inclusió de pols de pruna afegeix un component natural que complementa lacció del lactitol. Important destacar, la fórmula de LAX Sobres està 100% lliure de sensòsids, la qual cosa la fa segura i adequada per a ús regular sense els efectes secundaris associats amb els laxants estimulants . Aquest suplement és ideal per a persones que busquen una solució natural i efectiva per mantenir una rutina intestinal saludable.

Ingredients:

Lactitol (conté LLET) (79%), pruna deshidratada (Prunus domestica L. fruit) (7,9%), maltodextrina, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), aroma, corrector d'acidesa (àcid cítric), L-leucina, edulcorant (glucòsids d'esteviol procedents d'estèvia).

Composició:

Contingut mitjà per dosi diària: (1 sobre)
Lactitol (g) 10 g
Pruna deshidratada (g) 1

Com es fa servir LAX Sobres Dielisa?

Prendre per via oral 1 sobre de producte diluït en un got daigua a temperatura ambient, en una dosi única diària, al matí oa la nit. L'efecte passa unes hores després de la presa.

Evitar lús prolongat i ininterromput de laxants. No apte en fructosèmia ni galactosèmia. No utilitzeu en cas d'obstrucció intestinal o dolors abdominals. No es recomana la feina durant l'embaràs ni en menors de 12 anys sense consultar amb el metge

Presentació:

Envàs de 14 sobres.

Brand


L'empresa Dietisa va ser fundada el 1962 pel Dr. Puigvert, uròleg de prestigi universal.


Dietisa, innovació responsable per a la teva salut des de 1962


L'objectiu de Dietisa era donar oferir recursos naturals documentats i elaborats segons criteris moderns i científics a metges i altres professionals de la salut.


Ara Dietisa està integrada en el grup Nutrition & Santé, empresa líder en dietètica en l'àmbit europeu, fundada a França el 1972 i que actualment compta amb 10 centres de producció i 1700 treballadors que donen suport de primer nivell tant a professionals de la salut com a consumidor.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda