Preu reduït! Gastroenzym - Mundonatural - 60 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Gastroenzym - Mundonatural - 60 càpsules

226245

Nou

Millora la digestió amb inulina, enzims digestius i plantes. Alleugeriment per a la inflor, gas i indigestió.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,05€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-11%

0,37 € / ud

Més informació

Gastroenzym Mundonatural

El teu aliat natural per a una digestió òptima.

Què és Gastroenzym Mundonatural?

Gastroenzym de Mundonatural és un complement alimentari dissenyat per millorar la digestió i promoure un equilibri saludable en el sistema digestiu .

Formulat amb inulina, una fibra prebiòtica que afavoreix el creixement de bacteris beneficiosos a l'intestí , i una potent barreja d'enzims digestius, incloent Bocore DDP-IV, Digezyme (amilasa, proteasa, cel·lulasa, lactasa, lipasa), papaïna, bromelaina i tripsina Aquest complement és ideal per facilitar la descomposició i absorció de nutrients .

Els enzims digestius ajuden a descompondre proteïnes, carbohidrats, lactosa i greixos , millorant l'eficiència digestiva i reduint molèsties com la inflor, el gas i la indigestió.

Gastroenzym és una solució integral per a aquells que busquen recolzar la seva salut digestiva de manera natural, contribuint a una millor absorció de nutrients i un benestar general .

Ingredients:

Per dues càpsules: Inulina 200 mg, Biocore DDP-IV® (Dipeptidil peptidasa-4) 100 mg, Digezyme® (Amilasa, Proteasa, Cel·lulasa, Lactasa i Lipasa) 100 mg, Papaïna 100 mg, Suc concentrat en pols de Pinya comosus (L.) Merr.) 100 mg, Bromelaïna 50 mg, Lactasa 50 mg, Extracte sec de Papaia 40:1 (Carica papaia L., 2% Papaïna) 20 mg, Tripsina 10 mg. Altres ingredients: Maltodextrina. Antiaglomerants: Estearat de magnesi. Càpsula vegetal (Hidroxipropilmetilcel·lulosa). *%VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Gastroenzym Mundonatural?

Prendre una càpsula amb el dinar i una altra amb el sopar. Quantitat diària recomanada: 2 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 546 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda