Preu reduït! IntestVita One per Day - Trànsit Intestinal - Vitae - 30 comprimits

Fabricante:

Vitae Vitae

IntestVita One per Day - Trànsit Intestinal - Vitae - 30 comprimits

221001

Nou

Ajuda regenerar la flora intestinal beneficiosa. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,31€

IVA inclòs

21,45€ IVA inclòs

-10%

0,64 € / ud

Més informació

IntestVita One per Day

Ajuda regenerar la flora intestinal beneficiosa.

Què és IntestVita One per Day?

IntestVita One per Day és un complement probiòtic que ajuda a la flora intestinal beneficiosa.

L'equilibri de la salut és tan fràgil que es pot desajustar per diferents raons com dietes no saludables, estrès, edat, mals hàbits, etc. Per això és tan important tenir cura de la flora intestinal, i dels famosos “bitxets” que hi podem trobar.

Aquests habitants del nostre intestí no són més que un conjunt de bacteris, que viuen en perfecte equilibri , cadascun realitzant la seva funció i compartint cadascun el seu espai, sempre que la salut del nostre intestí sigui bona.

Aquest conjunt de bacteris, anomenada microbiota, s'encarrega de mantenir actives ajudar a digerir, protegir les defenses, regular el trànsit intestinal i absorbir els nutrients que ingerim . Mantenen el pH de l'estómac per assegurar el benestar digestiu.

Per això és fonamental repoblar la flora bacteriana amb Bifidobacteria i Lactobacil, i que aquestes siguin d'origen humà, ja que així reconeixeran de manera més eficient el lloc del nostre intestí on s'han d'instal·lar i podran desenvolupar les seves funcions de manera més efectiva. Aquestes han de ser estables al pH de l'estómac, per assegurar que arriben amb vida a totes les parts de l'intestí, i que finalment les cèl·lules es mantinguin vives i actives al producte fins a la data de caducitat.

Els tres ceps de Kyodophilus són d'origens humans, estables al pH de l'estómac i cadascun s'instal·len en un lloc diferent de l'intestí duent a terme cadascun d'ells la seva funció:

  • Lactobacillus gasseri KS-13; bacteri que colonitza l'intestí prim. Estabilitza la microbiota beneficiosa i millora la funció immunitària incrementant la proporció de cèl·lules NK i IgA. Millora la funció intestinal. Redueix la congestió nasal en pacients amb rinitis al·lèrgica.
  • Bifidobacterium bifidum (G9-1); bacteri que colonitza el tram final de l'intestí prim i el primer tram de l'intestí gruixut. Contribueix a la reducció de la incidència de la diarrea aguda en nens i la restauració de la flora intestinal després del tractament amb antibiòtics. Ajuda a reduir els casos de diarrea i restrenyiment millorant la salut gastrointestinal
  • Bifidobacterium longum (MM-2); bacteri que colonitza l'intestí gruixut. Regula els símptomes associats a la síndrome de l'intestí irritable. Redueix els símptomes gastrointestinals relacionats amb l'estrès. Escurça i disminueix la severitat de la diarrea aguda.

Com sé si necessito prendre probiòtics?

Alguns factors com la diarrea, els gasos, les al·lèrgies, les baixades de defenses recurrents, o haver patit una gastroenteritis poden ser un senyal d'alarma que ens indiqui que el nostre sistema digestiu necessita millorar la seva flora intestinal.

IntestVita One per Day és un complement a base de tres ceps bacterians que compleix els requisits necessaris d'un bon probiòtic, i que, per tant, ajuda a regenerar la flora intestinal beneficiosa ia reforçar les defenses.

Anàlisi nutricional per 1 càpsula:

Per presa diària En cèl·lules viables (*)
Barreja de bacteris beneficiosos 3000 milions
Lactobacillus gasseri (abans anomenat Lactobacillus acidophilus) KS- 13 2,4*10⁹
Bifidobacterium bifidum G9-1 0,3*10⁹
Bifidobacterium longum MM-2 0,3*10⁹

(*) garantit en el moment del consum

Com es pren IntestVita One per Day?

Es recomana prendre una càpsula al dia preferiblement amb els àpats. No és necessària la seva conservació a la nevera.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda