Fabricante:

Hübner Hübner

Sikapur Gastro - Hübner - 6 estics

226579

Nou

Sikapur Gastro Hübner, el complement en gel de sílice per al tractament eficaç d'alteracions gastrointestinals i síndrome de l'intestí irritable. Absorbeix toxines i alleuja símptomes de manera ràpida i segura.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,45€

IVA inclòs
1,58 € / ud

Més informació

Sikapur Gastro Hübner

Sikapur Gastro: Alleugeriment natural, digestió equilibrada.

Què és Sikapur Gastro Hübner?

Sikapur Gastro Hübner és un complement alimentari en gel, compost per Sílice d'origen purament mineral .

Està dissenyat per oferir alleugeriment i tractament a diverses alteracions gastrointestinals, ja siguin de caràcter agut o crònic, i és particularment efectiu en el maneig de la síndrome de l'intestí irritable .

Gràcies a la seva elevada capacitat per absorbir patògens, toxines i gasos , aquest gel de sílice contribueix significativament a la millora del benestar gastrointestinal. Actua mitjançant un procés físic pel qual gasos i toxines s'adhereixen al gel, facilitant la seva eliminació i alleujant així símptomes com la flatulència, en eradicar la causa subjacent del malestar .

En situacions d' acidesa estomacal , Sikapur Gastro forma una capa protectora sobre la mucosa gàstrica, oferint una barrera contra els danys. És ideal per tractar nàusees, vòmits, flatulències, diarrea, dolors estomacals i acidesa, oferint una millora ràpida i respectuosa amb la fisiologia del sistema digestiu . El seu sabor neutre i la seva idoneïtat per ser utilitzat per tota la família el converteixen en una opció versàtil i eficaç per a la cura gastrointestinal.

Ingredients:

Aigua purificada, diòxid de silici.

Com es fa servir Sikapur Gastro Hübner?

Nens i adults en fase aguda, prendre 1 o 2 sobres de 3 a 5 cops al dia directament o diluïts en aigua. En fase crònica, prendre 1 sobre 3 cops al dia.

Separar la presa de medicació com a mínim 2 hores de la ingesta de Sikapur® med gel de sílice gastrointestinal.

Presentació:

Envàs de 6 estics.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda