Nou Butirat Zinc - Elie Health - 30 càpsules

Fabricante:

Elie Health Elie Health

Butirat Zinc - Elie Health - 30 càpsules

226829

Nou

Butirat Zinc, un complement amb butirat i zinc, optimitza la salut intestinal i enforteix el sistema immunològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,95€

IVA inclòs
0,80 € / ud

Més informació

Butirat Zinc Elie Health

Salut digestiva enfortida, immunitat millorada.

Què és Butirat Zinc Elie Health?

Butirat Zinc és un complement alimentari que combina butirat , un àcid gras de cadena curta essencial per a la salut intestinal, amb zinc , un mineral crucial per al sistema immunològic i la reparació de teixits .

El butirat és fonamental per nodrir les cèl·lules del còlon i mantenir la integritat de la barrera intestinal , mentre que el zinc juga un paper vital en nombroses funcions biològiques, inclosa la síntesi de proteïnes i la divisió cel·lular .

Aquesta combinació única ajuda a millorar la salut digestiva i enforteix la resposta immunitària de l'organisme , fent de Butirato Zinc una opció excel·lent per als que busquen recolzar el seu benestar gastrointestinal i general de manera integral.

Ingredients:

ceit de gira-sol totalment hidrogenat, emulgent (E-471), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), butirat (triglicèrid de butirat), gluconat de zinc, aroma a plàtan. Càpsula: agent de recobriment (hipromelosa), aigua, colorant (òxid de ferro groc), gelificant (carragenat), colorant (òxid de ferro negre), gelificant (clorur potàssic).

Com es fa servir Butirat Zinc Elie Health?

Dosi diària recomanada: 3 càpsules al dia, via oral.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació, ELiE Health Solutions s'ha especialitzat en el desenvolupament d'ingredients i productes que aprofiten la ciència de la microbiota, centrats en la salut intestinal i la nutrició. Com a experts en lípids funcionals, s'ofereix una àmplia gamma d'aplicacions i possibilitats tècniques.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda