Preu reduït! HS 129 Pulmosol - Herboplanet - 50 ml

Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

HS 129 Pulmosol - Herboplanet - 50 ml

225654

Nou

Extractes vegetals per a salut respiratòria, promou mucoses sanes, fluïdifica secrecions bronquials, efecte balsàmic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,86€

IVA inclòs

26,60€ IVA inclòs

-25%

39,72 € / 100 ml

Més informació

HS 129 Pulmosol Herboplanet

Respira Benestar Natural amb Pulmosol.

Què és HS 129 Pulmosol Herboplanet?

HS 129 Pulmosol de Herboplanet és un complement alimentari formulat amb una barreja d'extractes vegetals acuradament seleccionats per donar suport a la salut del sistema respiratori .

Entre els seus components clau hi ha el Capelvener, que promou la funcionalitat de les membranes mucoses del sistema respiratori, ajudant a mantenir-les en bon estat .

Rosolaccio i Marhorehound contribueixen a la fluïdesa de les secrecions bronquials, facilitant la respiració . La Polmonaria, coneguda pel seu efecte balsàmic, proporciona un alleujament addicional , mentre que l'Eucalyptus ofereix una acció emol·lient i calmant sobre la mucosa orofaríngia .

A més, l'Eucalyptus afavoreix el to normal de la veu , sent beneficiós en casos d'irritació de coll. Aquest suplement és ideal per a persones que busquen una ajuda natural per mantenir la salut respiratòria i alleujar les molèsties del sistema bronquial.

Ingredients:

Per 150 gotes:

Capelvenere (Adiantum capillus-Veneris L.) fulles 2,52 g, Rosolaccio (Papaver rhoeas L.) pètals 2.205 g, Pulmonar (Pulmonaria officinalis L.) summitats florides 0,210 g, marrubi (Marrubium1 vulgare. QSE (Alchemical Spagyric Quintessence) d'oli essencial d'eucaliptus (Eucalyptus globulus Labill.) 0.105 g.

Com es fa servir HS 129 Pulmosol Herboplanet?

50 gotes en una mica daigua, tres vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda