Preu reduït! Pecto Rodit - Robis Laboratorios - 250 ml

Pecto Rodit - Robis Laboratorios - 250 ml

224043

Nou

Pecto Rodit és un suplement líquid que reforça les defenses i el sistema respiratori, gràcies a la combinació de mentol i plantes medicinals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,96€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-25%

4,78 € / 100 ml

Més informació

Pecto Rodit Robis Laboratoris

Respira lliurement amb el poder de la natura.

Què és Pecto Rodit Robis Laboratoris?

Pecto Rodit és un suplement líquid formulat especialment per reforçar les defenses i donar suport al sistema respiratori.

Aquesta solució natural combina el mentol, reconegut per les seves propietats descongestionants , amb plantes tradicionalment utilitzades per alleujar els malestars respiratoris , com l'altea, la drosera, l'eucaliptus, el pi, el tolú i la farigola.

És ideal per als qui pateixen refredats o molèsties a les vies respiratòries. A més, Pecto Rodit és un producte apte per a dietes veganes i vegetarianes, lliure de gluten i lactosa. El seu format líquid facilita la dosificació i permet una ràpida absorció per a un alleugeriment efectiu.

Ingredients:

Aigua, xarop de glucosa-fructosa, extractes de fluids de: bàlsam Tolú (Myroxylon balsamum L.), altea (Althaea officinalis L.) farigola (Thymus vulgaris L.) saba de pi (Pinus pinaster Aiton) i arç albar Jacq.) Colorant (caramel), extracte fluid de drosera (Drosera sp.) conservador (sorbat potàssic, benzoat sòdic), corrector de l'acidesa (àcid cítric), eucaliptol i mentol.

Com es fa servir Pecto Rodit Robis Laboratoris?

Prendre 1 cullerada (10 ml.) per esmorzar i una altra per dinar.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda