Fabricante:

SoulTree SoulTree

Gel Roses i Vetiver - SoulTree - 250 ml

225209

Nou

Descobreix la puresa i frescor del Gel Roses i Vetiver de SoulTree, el teu aliat per a una pell suau i nodrida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,90€

IVA inclòs
4,76 € / 100 ml

Més informació

Gel Roses i Vetiver SoulTree

Sent la natura a la teva pell amb SoulTree: Neteja, hidratació i frescor a cada dutxa.

Què és Gel Roses i Vetiver SoulTree?

El Gel de Roses i Vetiver de SoulTree és un producte de bany luxós i aromàtic , formulat seguint els principis de l'Ayurveda .

Aquest gel de dutxa, lliure de sabó , està enriquit amb Aigua de Roses pura i un extracte refrescant de Vetiver (Khus), una combinació perfecta per netejar i revitalitzar la pell .

L' Aloe Vera en la seva formulació actua com un potent hidratant, deixant la pell suau, flexible i profundament nodrida . És una opció ideal per a aquells que busquen una experiència de bany calmant i rejovenidora , sense els danys associats als químics agressius. Lliure de parabens, silicones, plom, DEA/TEA, ftalats, SLS/SLES, olis minerals, vaselina i fragàncies artificials, aquest gel de dutxa és tan pur com efectiu, assegurant que la teva pell rebi només el millor de la natura.

Ingredients:

Aqua, Palm kernel/Coco glucosid,Lauryl glucosid,Glycerin ,Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*,Vetiveriazizanioides (vetiver) root extract*,Caprilyl/capryl glucosid, Rosa damascena (rose) flower extract, extract*, Citric àcid, Xanthan gum, Onosmahispidum (ratanjot) extract, Mel (honey), Sodium levulinate,Parfum**, Sodium gluconate, Potassium sorbat, Sodium Benzoate, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene* *, Citral**, Eugenol**, Farnesol**

* Ingredients de cultiu ecològic certificat. ** Origen d'olis essencials.

Com es fa servir Gel Roses i Vetiver SoulTree?

Ensabonar suaument el cos i esbandir.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda