Fabricante:

Giura Giura

Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio - Giura - 100 grams

225950

Nou

Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio Giura, cicatritzant i regenerador, ideal per a pells amb imperfeccions, ric en vitamines i antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,60€

IVA inclòs
7,60 € / 100 g

Més informació

Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio Giura

Renova i Revitalitza la teva Pell amb el Poder de la Rosa Mosqueta.

Què és Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio Giura?

El Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio de Giura és un producte de cura de la pell altament efectiu, especialment indicat per a pells amb imperfeccions .

Aquest sabó utilitza el poderós oli de llavors de rosa mosqueta, conegut per les seves propietats terapèutiques excepcionals. Ric en vitamines A, B, C, E i F, l'oli de rosa mosqueta és un potent regenerador dèrmic que promou la hidratació, nutrició i rejoveniment de la pell .

Les seves propietats antioxidants ajuden a millorar l'aparença de taques cutànies i cicatrius. A més, estabilitza les fibres d'elastina i millora la formació de col·lagen, contribuint a una pell més ferma i elàstica . Aquest sabó no només neteja suaument, sinó que també proporciona una cura integral, deixant la pell suau, radiant i visiblement renovada. Ideal per als que busquen un producte natural i eficaç per millorar la salut i l'aparença de la pell.

Ingredients:

Sodium cocoate, aqua, glycerin, lavandula hybrida oil, rosa moschata seed oil**, tocopherol, CI77491, CI77499, citric acid, linalool*, limonene*, geraniol*.

Producte amb certificació bio.inespecta-BioVidaSana () Ingredients amb certificat ecològic

Com es fa servir Sabó Sòlid Rosa Mosqueta Bio Giura?

Humiteja les teves mans amb aigua, agafa la pastilla de sabó i frega'l fins aconseguir escuma. Aplica'l, amb les teves mans, sobre la cara o el cos i fes un massatge suau. Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda