Preu reduït! Seleni - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Seleni - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224145

Nou

Complement alimentari que ofereix seleni en forma de L-seleniometionina, recolzant el sistema immunològic, protegint davant del dany oxidatiu i mantenint la salut del cabell, les ungles i la tiroide.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,40€

IVA inclòs

18,75€ IVA inclòs

-12%

0,27 € / ud

Més informació

Seleni Pure Encapsulations

Nutrició essencial pel teu benestar general i bellesa natural.

Què és Seleni Pure Encapsulations?

Seleni de Pure Encapsulations és un complement alimentari d'alta qualitat que proporciona una dosi significativa de L-seleniometionina, una forma de seleni quelat amb metionina sintètica.

Aquesta és la forma en què l'organisme emmagatzema el seleni, cosa que en facilita l'absorció i la utilització pel cos. El seleni és un mineral essencial que juga un paper fonamental en la protecció del cos davant del dany oxidatiu, recolzant al seu torn al sistema immunològic .

A més, aquest complement contribueix al manteniment de cabells i ungles en condicions normals, ajudant a millorar la seva salut i aspecte. Així mateix, per la seva contribució a una funció tiroïdal normal, aquest complement pot ajudar a mantenir un metabolisme saludable .

Finalment, el Seleni de Pure Encapsulations també recolza l'espermatogènesi normal, cosa que pot ser beneficiós per a la salut reproductiva masculina .

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), seleni (L-seleniometionina), antioxidant (palmitat d'ascorbil).

Composició (per 1 càpsula):

% VRN*
L-seleniometionina 40 mg
Seleni 200 μg 363,64%

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Seleni Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia amb un àpat.

No fer servir durant més de 8 setmanes. No prendre durant l'embaràs o la lactància.
Si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'utilitzar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda