Preu reduït! Maca 500 mg - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

Maca 500 mg - Nutrinat Evolution - 60 càpsules

223429

Nou

Complement alimentari concentrat i d'alta biodisponibilitat que proporciona energia, equilibra hormones, millora la funció sexual i reforça el sistema immunològic, promovent el benestar general. Envàs 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,28€

IVA inclòs

14,10€ IVA inclòs

-20%

0,19 € / ud

Més informació

Maca 500 mg Nutrinat Evolution

Complement alimentari amb extracte de maca andina.

Què és Maca 500 mg Nutrinat Evolution?

Maca 500 mg de Nutrinat Evolution és un complement alimentari en càpsules vegetals que conté extracte sec d'arrel de maca cultivada en altituds excepcionals al Perú, preservant-ne les qualitats.

La maca gelatinitzada emprada en aquest producte ofereix una concentració més gran de principi actiu i biodisponibilitat, facilitant la seva absorció per l'organisme. El procés de gelatinització, realitzat en fred, trenca les cadenes de midó a la maca, fent-la més digerible sense comprometre'n les propietats beneficioses.

Ofereix múltiples beneficis per a la salut, incloent-hi l'augment de l'energia i la resistència, la millora de la funció sexual i la fertilitat en homes i dones, l'equilibri hormonal i el reforçament del sistema immunològic. A més, la maca també pot contribuir a la reducció de l'estrès i la fatiga, promovent així un benestar general.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), extracte sec d'arrel de maca (Lepidium meyenii Walp.), càpsula vegetal [agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa (HPMC)]), antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici).

Composició:

Informació nutricional 6 càpsules
Maca, extracte d'arrel (4:1) (equivalent a 500 mg de pols per càpsula) 750 mg

Com es fa servir Maca 500 mg Nutrinat Evolution?

Per a adults, una a dues càpsules tres vegades al dia. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda