Preu reduït! Gargola Fluidabe Hedera - Sakai - 240 ml

Fabricante:

Sakai Sakai

Gargola Fluidabe Hedera - Sakai - 240 ml

223974

Nou

Complement alimentari amb heura, eucaliptus, pi i arrel de lotus, dissenyat per donar suport a la salut i el confort de les vies respiratòries.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,09€

IVA inclòs

9,30€ IVA inclòs

-2%

3,79 € / 100 ml

Més informació

Gargola Fluidabe Hedera Sakai

Respireu amb comoditat i tranquil·litat.

Què és Gargola Fluidabe Hedera Sakai?

Gárgola Fluidabe Hedera és un complement alimentari excepcionalment formulat per tenir cura de les teves vies respiratòries.

Aquest producte reuneix la potència natural de l'heura, l'eucaliptus, el pi i l'arrel de lotus per crear una solució única i eficaç. L'heura és coneguda per les seves propietats per donar suport a la salut respiratòria , mentre que l'eucaliptus i el pi aporten beneficis per a la neteja i el confort de les vies respiratòries .

A més, l'arrel de lotus és àmpliament reconeguda a la medicina tradicional pels seus múltiples beneficis per a la salut. Amb Gárgola Fluidabe Hedera, podràs gaudir d'una respiració més clar i tranquil·la, cosa que millorarà la teva qualitat de vida i et permetrà desenvolupar les teves activitats diàries amb més confort i energia.

Ingredients:

Aigua, mel, EF Eucaliptus (Eucaliptus full), espessidor: carboximetilcel·lulosa sòdica, EF Pi (Pino gemmes), ES Heura (Feura fulla, maltodextrina), conservant: potassi sorbat, corrector d'acidesa: àcid cítric, pols d'arrel de Gingebre. EF= Extracte Fluid hidroalcohòlic. ÉS= Extracte Sec.

EF Eucaliptus (Eucalyptus globulus) 600 mg
EF Pi (Pinus maritima) 122,5 mg
ÉS Heura (Hedera helix) 65 mg
pols de Arrel de Lotus (Nelumbo nucifera). 50 mg

Com es fa servir Gargola Fluidabe Hedera Sakai?

Es recomana prendre 2 mides de 15 ml o 3 mides de 10ml, repartides al llarg del dia. Recomanat a partir de 12 anys. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda