Preu reduït! PhytoRelief® Adults Solution - Phytoadvance - 120 ml

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

PhytoRelief® Adults Solution - Phytoadvance - 120 ml

224991

Nou

PhytoRelief® Adults Solution combina fitoextractes potents com Cúrcuma i Gingebre per mantenir òptimes les vies respiratòries i reforçar els sistemes respiratori i immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,31€

IVA inclòs

10,95€ IVA inclòs

-15%

7,76 € / 100 ml

Més informació

PhytoRelief® Adults Solution Phytoadvance

Respira amb naturalitat, viu amb benestar. Sabor Préssec.

Què és PhytoRelief® Adults Solution Phytoadvance?

PhytoRelief® Adults Solution de Phytoadvance és una fórmula avançada dissenyada específicament per a adults, brindant un suport natural en el manteniment de les vies respiratòries .

Aquesta solució conté una combinació potent i sinèrgica de fitoextractes, entre ells Cúrcuma, Granada G331, Gingebre, Til·ler, Malví i Grindelia . Cadascun d'aquests ingredients ha estat curosament seleccionat per les seves propietats beneficioses per promoure un nivell òptim de mucositats i assegurar el funcionament adequat dels sistemes respiratori i immunitari . És una opció natural per a aquells que busquen mantenir el benestar respiratori de manera efectiva i segura.

Ingredients:

(per dosi diària - 2x10 ml): Aigua; agent de càrrega (sorbitol); Mel BIO: extracte sec de Til·ler (Tilia cordata, flor) equivalent a 2000 mg de planta; extracte sec de Grindelia (Grindelia robusta, parts aèries) equivalent a 3000 mg de planta; extracte sec de Malví (Althaea officinalis, arrel) equivalent a 1500 mg de planta; conservants (benzoat de sodi, sorbat de potassi); extracte sec de Cúrcuma (Cúrcuma longa, rizoma) equivalent a 500 mg de planta i contenint 40 mg de curcumina; extracte sec de Granada (Púnica granatum, pell i llavors) equivalent a 120 mg de planta; aroma; espessidor (goma xantana); corrector d'acidesa (àcid cítric); extracte sec de Gingebre (Zingiber officinale, arrel) equivalent a 100 mg de planta.

Com es fa servir PhytoRelief® Adults Solution Phytoadvance?

Adults i nens majors de 12 anys: s'aconsella la presa de 10 ml, dues vegades al dia (matí i nit), sent la darrera presa abans de ficar-se al llit, durant 6 dies.

Agitar bé abans de fer servir.

Conté un cacet dosificador. Després del seu ús, tancar bé el flascó i rentar acuradament el caçó dosificador.

Un cop obert, utilitzar el producte d'aquí a 60 dies.

Presentació:

Envàs de 120 ml de solució.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda