Preu reduït! Propolaid Plus - Laboratorios ESI - 10 sobres

Propolaid Plus - Laboratorios ESI - 10 sobres

225840

Nou

Solució natural per a les afeccions respiratòries que cursen amb mucositat. Amb 600mg de NAC, Propolaid Plus contribueix al manteniment de la salut respiratòria. Triple acció: mucolític, antibiòtic i expectorant.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

12,56€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-10%

1,26 € / ud

Més informació

Propolaid Plus Laboratoris ESI

Respira lliurement amb Propolaid Plus.

Què és Propolaid Plus Laboratoris ESI?

Propolaid Plus de Laboratoris ESI és una solució natural per a les afeccions respiratòries que cursen amb mucositat. Amb 600mg de N-acetilcisteïna (NAC), contribueix al manteniment de la salut respiratòria.

Propolaid Plus té triple acció com a mucolític, antibiòtic i expectorant. Està indicat en casos de grip o refredats, bronquitis, sinusitis, MPOC, emfisema pulmonar, fumadors i exfumadors . Propolaid Plus conté alta concentració de NAC i propolis purificat i titulat al 12% galangina. A més a més, té una sinergia d'extractes vegetals i olis essencials descongestius. És hipoalergènic.

Ingredients:

N-acetilcisteïna (Nac) 600 mg, Pròpolis és tit. 12% flav tot. Galangina 150 mg, Grindelia és 4:1 Sumitat Florida 130 mg, Drosera és 4:1 100 mg, Mel 50 mg, Eucaliptus Oli Essencial 8,5 mg, Menta Oli Essencial 2,5 mg.

Altres Components: Sacarosa; Corrector d'Acidesa: Citrat Trisòdic; Estabilitzant: Goma Aràbiga; Edulcorant: Glucòsids D'Esteviol; Anti Aglomerant: Diòxid De Silici; Mentol.

Com es fa servir Propolaid Plus Laboratoris ESI?

1 al dia. Dissoldre el contingut granulat del sobre al mig got d'aigua (temperada o calenta) per afavorir l'efecte balsàmic.

Presentació:

Envàs de 10 sobres (granulat) de 5 g.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda