Preu reduït! Maca Roja Ecològica - Energy Feelings - 1 kg

Maca Roja Ecològica - Energy Feelings - 1 kg

208477

Nou

Maca Vermella Ecològica Energy Feelings: Superfood pur amb antioxidants, augmenta l'energia, libido i salut òssia. Vegà, sense gluten ni additius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,84€

IVA inclòs

29,30€ IVA inclòs

-5%

27,84 € / Kg

Més informació

Maca Vermella Ecològica Energy Feelings

Energia i benestar natural amb cada cullerada de Maca Roja Ecològica d'Energy Feelings.

Què és la Maca Roja Ecològica Energy Feelings?

La farina de Maca Roja Ecològica d'Energy Feelings és un superaliment d'excepcional puresa, originari de la mòlta fina de la maca vermella , acuradament seleccionada. Aquest producte destaca entre les varietats de maca pel seu perfil nutricional únic i els seus amplis beneficis per a la salut .

La maca vermella és coneguda per la seva alta biodisponibilitat i el seu sabor suau i lleugerament dolç , la qual cosa la fa ideal per incorporar en diverses receptes sense alterar-ne el sabor . Rica en compostos antioxidants naturals , el seu consum és beneficiós per augmentar la libido, la gana sexual i protegir la salut òssia .

A més, contribueix a una sensació més gran d'energia i vitalitat, sent una font natural d'estimulació per a l'organisme . La seva fàcil dissolució en aigua o altres líquids i la seva bona tolerància digestiva la fan versàtil i còmoda per al consum diari . La farina de Maca Roja Ecològica és un producte lliure de gluten, llavors i fruits secs, fent-ne una opció segura per a persones amb restriccions alimentàries .

És compatible amb dietes vegetarianes i veganes, sotmesa a rigorosos controls de qualitat i certificada com un ingredient ecològic sense OGM. Sense additius, colorants, endolcidors artificials, conservants, agents de càrrega, aglutinants o altres excipients, aquest superaliment pur promou un estil de vida saludable i sostenible.

Ingredients:

Maca vermella (Lepidium Meyenii) peruana ecològica, en envasos segellats hermètics.

Com es pren la Maca Roja Ecològica 1 kg?

Prendre entre 1 cullerada de te i una de cafè al dia, descansant els caps de setmana o bé cada 3 o 4 setmanes deixar-ne 1 de descans.

Recordem que la maca és un aliment, per tant, s'hauria de prendre sovint per notar-ne els efectes beneficiosos.

Presentació:

Envàs de 1 kg.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda