Fabricante:

Biotona Biotona

Maqui en Pols Bio - Biotona - 200 grams

202121

Nou

Presentat en envàs de 200 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

34,00€

IVA inclòs
17,00 € / 100 g

Més informació

Maqui en Pols Bio

Biotona Bio Maqui Raw és un sublim pols de minúscules baies negre-violàcies que creixen de forma abundant en arbustos de fulla perenne a la Patagònia, Sud de Xile ia Argentina. Aquests fruits de gust deliciós es consideren el secret mil·lenari i millor guardat dels indis maputxe.

Aquesta població autòctona va resistir durant molt temps en la regió als invasors, possiblement a causa de la seva capacitat de resistència excepci- onal deguda a un elevat consum de te de maqui. El color violeta fosc de la pols es deu a les antocianines que conté, substàncies produïdes per protegir-se contra els factors externs extrems. Les baies de maqui de Biotona es recullen en estat silvestre al bosc Amazònic de Xile.

Després de la recol·lecció i una selecció rigorosa, es redueixen immediatament a pols per un procés de liofilització que permet conservar a l'màxim el gust, l'olor i el color dels fruits frescos, així com les substàncies i fitonutrients presents de forma natural.

Ingredients: Pols de maqui * (Aristotelia chilensis) (100%) de Xile. * Cultiu ecològic

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Maqui Raw als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de) fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda