No hi ha productes
Ho compro
202444
Nou
Fulles de la planta d'el te verd torrades tres o quatre vegades consecutives, a fi que volatilitzin seus elements més aromàtics.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El te bancha ecològic de MIMASA s'elabora amb les fulles de la planta de te verd des de fa més de 30 anys. La major diferència amb altres tes és que el nostre està torrat, tres o quatre vegades consecutives, el que li dóna un aroma i fragància únics. A l'elaborar-se amb els fulls de el te, el te bancha és més aromàtic que el te Kukicha.
Les substàncies principals de el te bancha són la catequina, aminoàcids, cafeïna (alcaloide) i, especialment, vitamines. Segons un estudi de l'Professor Oguni, de la Universitat Shizuoka Prefectural Junior College, 1 gram de catequina a el dia disminueix el risc de càncer. En una tassa de te hi ha 0,1 g, de manera que amb 10 tasses a el dia tenim 1 g.
Fulles de la planta d'el te verd.
Fabricat al Japó.
Bullir uns minuts amb aigua o infusionar. A l'aigua es pot afegir una branqueta de canyella i un tros de pell de llimona.
Envàs de 100 grams.
Característiques | A granel, Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació