Preu reduït! Lowtens - FDB Laboratorios - 60 comprimits

Lowtens - FDB Laboratorios - 60 comprimits

200286

Nou

Lowtens de FDB Laboratoris, basat en pèptids antihipertensius i potassi, és l'aliat diari per als que busquen mantenir la tensió arterial en equilibri.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,31€

IVA inclòs

25,18€ IVA inclòs

-23%

0,32 € / ud

Més informació

Lowtens FDB Laboratoris

Naturalment equilibrant la teva tensió.

Què és Lowtens FDB Laboratoris?

Lowtens de FDB Laboratoris representa un avenç en la cura i suport a persones amb hipertensió . Aquest complement alimentari té com a principal component un hidrolitzat de llet de vaca, el qual ha mostrat propietats antihipertensives notables .

Els pèptids antihipertensius que conté provenen específicament de la regió α-s1-caseïna i s'aconsegueixen mitjançant un procés d'hidròlisi enzimàtica usant pepsina de qualitat alimentària. Tot i que aquests pèptids bioactius poden aparèixer en alguns derivats làctics , la seva presència a Lowtens és fruit d'una formulació acurada.

A més, incorpora potassi, essencial per al bon funcionament cardiovascular . Amb una dosi de Lowtens, es cobreix el 15% del consum diari recomanat de potassi, contribuint així a mantenir la tensió arterial a nivells normals. Per tant, Lowtens no és només un complement, sinó un suport diari en el camí cap a una salut cardiovascular equilibrada.

Ingredients:

Hidrolitzat de proteïnes làctiques, clorur de potassi, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), transportador (goma xantana). Antiaglomerant (estearat de magnesi i diòxid de silici).

Com es fa servir Lowtens FDB Laboratoris?

Prendre 2 comprimits al dia.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda