Preu reduït! B12 Líquida - Pure Encapsulations - 30 ml

B12 Líquida - Pure Encapsulations - 30 ml

224175

Nou

Complement alimentari de forma líquida que proporciona una dosi de metilcobalamina, una forma activa de vitamina B12, contribuint al funcionament normal del sistema nerviós ia la reducció del cansament i la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,72€

IVA inclòs

24,68€ IVA inclòs

-11%

72,40 € / 100 ml

Més informació

B12 Líquida Pure Encapsulations

La teva dosi diària de benestar, energia i funció cognitiva òptima.

Què és B12 Líquida Pure Encapsulations?

La B12 Líquida és un complement alimentari que proporciona una dosi de metilcobalamina, una forma activa i coenzimàtica de vitamina B12.

La vitamina B12 és essencial per a diversos processos metabòlics al cos, incloent la formació de glòbuls vermells, el metabolisme dels carbohidrats, la funció del sistema nerviós i la síntesi d'ADN. La metilcobalamina és una de les formes més bioactives i eficients de vitamina B12, cosa que significa que és més fàcilment absorbida i utilitzada pel cos.

Com que la vitamina B12 es troba principalment en els aliments d'origen animal, aquest complement pot ser especialment útil per als vegans i vegetarians . La vitamina B12 també contribueix a la funció psicològica normal i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

Ingredients:

Aigua purificada, humectant (glicerina), vitamina B12 (metilcobalamina), acidulant (àcid cítric), conservant (sorbat potàssic), edulcorant (glucòsids d'esteviol procedents d'estèvia).

Composició (per 0,5 ml = 1/2 Goter):

%VRN*
Vitamina B12 500 µg 20.000%

*Valors de referència de nutrients.

Com es fa servir B12 Líquida Pure Encapsulations?

Prendre 0,5 ml (1/2 goter) al dia amb els àpats.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda